Jogi úton akar az életkorán változtatni egy 69 éves férfi

életkor Hollandia Tinder kor társkeresés munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fiatal Istennek titulálta magát az a 69 éves férfi, aki jogi úton akar 20 évet lefaragni a korából. A döntéshozók 4 héten belül bírálják el a kérelmet, vagyis hogy a férfi lehet-e 69-ből 49 éves. A kérvény beadásának oka meglepő: szerinte fiatalabban nagyobb esélye van a Tinder nevű társkeresőn és a munkaerőpiacon is. 

69 évesen nehéz csajozni – vallja a holland Emile Ratelband motivációs tréner. Így kérvényt nyújtott be, hogy írják át a születési dátumát, szeretne ismét 49 éves lenni. A BBC cikke szerint a férfi úgy véli, hogy nagyobb esélye van a Tinderen, ha fiatalabb.

Egyébként orvosa nyilatkozatával támasztja alá, hogy olyan egészséges, akár egy 45 éves. De nem csak a társkeresés az, ami motiválja. Úgy érzi, ennyi idősen a munkaerőpiacon is hátrányos megkülönböztetésben részesül, 49 évesen sokkal jobb lehetőségek állnának előtte.

Az illetékes szervek 4 héten belül döntenek a kérvényről.

Az ügyészség szerint nem követett el bűncselekményt a kőbányai szopófantomhttp://www.life.hu/news/20181108-az-ugyeszseg-szerint-nem-kovetett-el-buncselekmenyt-a-kobanyai-szopofantom.htmlAz ügyészség szerint nem követett el bűncselekményt a kőbányai szopófantom, amikor egy magatehetetlennek tűnő hajléktalan férfit elégített ki orálisan. News--Veronai buszbaleset: levélben nyilvánította ki részvétét a sofőrhttp://www.life.hu/news/20181108-veronai-buszbaleset-levelben-nyilvanitotta-ki-reszvetet-a-sofor.htmlA veronai buszbalesetben sokan életüket vesztették, a busz egyik sofőrje azonban habár súlyos sérüléseket szenvedett, túlélte a szerencsétlenséget. V. János több mint egy évvel a szörnyűség után levelet írt az iskola igazgatójának. News--Tragikus hirtelenséggel elhunyt a 18 éves magyar vlogger, HackerB1http://www.life.hu/news/20181108-tragikus-hirtelenseggel-elhunyt-a-18-eves-magyar-vlogger-hackerb1.htmlMattburger Balázs HackerB1 néven vált ismertté a Youtube-on. Halálhírét a szintén videóblogolással foglalkozó barátja, Boldzer közölte.News--Pucér nő szaladt be a focimeccsre: videó (18+)http://www.life.hu/news/20181107-pucer-no-szaladt-be-a-focimeccsre.htmlEgy meztelen nő zavarta meg az egyik holland labdarúgó-mérkőzést. NewsOrigoAz orosz Hulknak hívott férfi vegyi anyagot pumpált a bicepszébehttp://www.life.hu/news/20181107-az-orosz-hulknak-hivott-ferfi-vegyi-anyagot-pumpalt-a-bicepszebe.htmlNem kevesebb mint 61 centiméteresre növesztette a bicepszeit egy férfi, Krill Tereshin. Vegyi anyagot pumpált az izmaiba, az egészségügyi kockázatokkal mit sem törődve. News--Megnyílt az Undorító Ételek Múzeuma: megdöbbentő fogásokat láthatunkhttp://www.life.hu/news/20181107-megnyilt-az-undorito-etelek-muzeuma-megdobbento-fogasokat-lathatunk.htmlSült denevér, kukacos sajt és bikapénisz is helyet kapott az Undorító Ételek Múzeumában, Malmöben. A napokban megnyílt látványosság olyan távoli tájak bizarr ételeit hozza el Malmöbe, amelyre sokan még álmukban sem gondoltak. Ám nem mindenki örül a nem mindennapi múzeumnak. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.