Megtalálták a majsi tinilányt, aki idegenek autójába szállt be az eltűnése napján

tinilány Majs eltűnés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerencsére épségben került elő a majsi tinilány, aki pár napja tűnt el, mikor Bajáról tartott hazafelé.

Múlt pénteken veszett nyoma a 17 éves P. Erikának, aki éppen Bajáról tartott haza majsi otthonába. Utolsó üzenete szerint egy idős házaspár sárga autójába szállt be Bátaszéken, hogy elirányítsa őket egy benzinkúthoz. A családja és a rendőrség is nagy erőkkel nyomozott, és szerda este szerencsére meg is találták - írja a Blikk.

A hírt a lány testvére közölte közösségi oldalán: "Meglett! A rendőrség biztonságba helyezte, várjuk haza. Köszönjük mindenkinek a megosztásokat, segítséget!"

Arról azonban nem akart nyilatkozni, hogy hol és milyen állapotban találtak rá a rendőrök Erikára.

Tragikus hirtelenséggel elhunyt a 18 éves magyar vlogger, HackerB1http://www.life.hu/news/20181108-tragikus-hirtelenseggel-elhunyt-a-18-eves-magyar-vlogger-hackerb1.htmlMattburger Balázs HackerB1 néven vált ismertté a Youtube-on. Halálhírét a szintén videóblogolással foglalkozó barátja, Boldzer közölte.News--Riasztást adott ki kedd reggelre az Országos Meteorológiai Szolgálat a köd miatthttp://www.life.hu/news/20181106-riasztast-adott-ki-kedd-reggelre-az-orszagos-meteorologiai-szolgalat-a-kod-miatt.htmlSűrű köddel indul a hajnal és a reggel, de később azért jó idő lesz ma is.News--Változékonyabb, de továbbra is enyhe idő várható a hétenhttp://www.life.hu/news/20181105-valtozekonyabb-de-tovabbra-is-enyhe-ido-varhato-a-heten.htmlA napsütés mellett többször várható eső, kissé mérséklődik a szokatlan meleg, de továbbra is többfelé lesznek 20 fok közeli értékek a héten – derült ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzéséből. News--Európa egyes magasabb pontjain már télies az időjáráshttp://www.life.hu/news/20181029-europa-egyes-magasabb-pontjain-mar-telies-az-idojaras.htmlEurópa egyes magasabb pontjain már télies az időjárás - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap este a Facebook-oldalán. News--Egy rendőr DNS-ét találhatták meg a VV Fanni-gyilkosságnál talált kötélenhttp://www.life.hu/news/20181029-egy-rendor-dnset-talalhattak-meg-a-vv-fannigyilkossagnal-talalt-kotelen.htmlB. László korábbi védője, dr. Brodmann Péter, akit már korábban kizártak az ügyből, megdöbbentő dolgot állít: kiderült, kié a harmadik DNS, amelyet a gyanúsított autójából származó kötélen találtak. NewsOrigoVasárnap indul a téli időszámításhttp://www.life.hu/news/20181026-vasarnap-indul-a-teli-idoszamitas.htmlVasárnap hajnali 3 órakor indul a téli időszámítás, az órákat hajnali 2 órára kell visszaállítani. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.