Előrejelzések szerint március végéig fog tartani az idei tél

Forrás: Getty Images/Scott Olson -
december időjárás fagy előrejelzés tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A román numerológus, Mihai Voropchievici évtizedekkel ezelőtt írt egy könyvet, amelyben megjósolta, napra pontosan milyen idő lesz a jövőben. Nem semmi, amit az idei télre ígért...

A novemberről azt írta a szakember, hogy 21-én fog megérkezni a nagy fagy, amely egészen december legvégéig kitart. December elején azért lesz némi enyhülés, de alapvetően kemény hónap áll előttünk. Mint írja, hatodikán már hóesés várható, egy héttel később pedig szélvihar jön.

Hideg tél elé nézünk, úgy tűnik Forrás: Getty Images/Scott Olson

A hónap többi része is hasonlóképp folytatódik, fagy, szélvihar és hó is lesz. A leghidegebb időszak karácsony előtt lesz, ezt követi majd egy nagyobb hóesés.

Január elején ismét kemény fagy érkezik, ez lesz jellemző a hónap végéig. Februárban kicsit enyhül majd az idő, de a tél egészen március végéig kitart – számolt be róla a Kiskegyed.

Ködös, de napos idő várható hétvégénhttp://www.life.hu/news/20181109-kodos-de-napos-ido-varhato-hetvegen.htmlA hétvégén is marad a napsütéses, kissé ködös, őszies idő. Csapadék nem várható. News--Bálint gazda szerint ne aggódjunk a szokatlanul enyhe idő miatthttp://www.life.hu/news/20181109-balint-gazda-szerint-ne-aggodjunk-a-szokatlanul-enyhe-ido-miatt.htmlBálint gazda elárulta, nem kell aggódnunk a szokásosnál enyhébb időjárás miatt. NewsFotó: Szabó Balázs/Life.huIdőjárás: párás, ködös, szeles péntekre számíthatunkhttp://www.life.hu/news/20181109-idojaras-paras-kodos-szeles-pentekre-szamithatunk.htmlA sűrű köd és a heves szél miatt riasztást adott ki a meteorológiai szolgálat péntekre. News--Jogi úton akar az életkorán változtatni egy 69 éves férfihttp://www.life.hu/news/20181108-jogi-uton-akar-eletkoran-valtoztatni-egy-69-eves-ferfi.htmlFiatal Istennek titulálta magát az a 69 éves férfi, aki jogi úton akar 20 évet lefaragni a korából. A döntéshozók 4 héten belül bírálják el a kérelmet, vagyis hogy a férfi lehet-e 69-ből 49 éves. A kérvény beadásának oka meglepő: szerinte fiatalabban nagyobb esélye van a Tinder nevű társkeresőn és a munkaerőpiacon is. NewsOrigoMegtalálták a majsi tinilányt, aki idegenek autójába szállt be az eltűnése napjánhttp://www.life.hu/news/20181108-megtalaltak-a-majsi-tinilanyt-aki-idegenek-autojaba-szallt-be-az-eltunese-napjan.htmlSzerencsére épségben került elő a majsi tinilány, aki pár napja tűnt el, mikor Bajáról tartott hazafelé. NewsThinkstockÍtéletet hoztak a német biszexuális énekes, Jim Reeves kegyetlen gyilkosságának ügyébenhttp://www.life.hu/news/20181108-iteletet-hoztak-a-nemet-biszexualis-enekes-kegyetlen-gyilkossagaban.htmlKét férfi brutális kegyetlenséggel végzett egy hostelben Jim Reeves német biszexuális énekessel több mint két évvel ezelőtt. Az ügyben most hoztak ítéletet. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.