Ködös, de napos idő várható a hétvégén

Forrás: MTI/Komka Péter -
időjárás köd előrejelzés ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégén is marad a napsütéses, kissé ködös, őszies idő. Csapadék nem várható.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat azt írja, pénteken az északkeleti megyékben és a nyugati határvidéken tartósabban megmaradhat a köd, illetve a rétegfelhőzet, másutt többnyire napos, fátyolfelhős idő valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 14 és 18 fok között várható, de a tartósabban felhős, ködös helyeken néhány fokkal hűvösebb lesz. Késő estére 3 és 9 fok közé hűl le a levegő.

Ködös, de alapvetően napsütéses napok jönnek Forrás: MTI/Komka Péter

A folytatás is hasonló lesz, a Köpönyeg előrejelzése szerint a hétvégén napos, és tartósabban ködfelhős tájak változnak. Eső nem valószínű. A déli szél gyakran lesz élénk. Szombaton 16, vasárnap 18 fok körüli értékeket mérhetünk.

Időjárás: párás, ködös, szeles péntekre számíthatunkhttp://www.life.hu/news/20181109-idojaras-paras-kodos-szeles-pentekre-szamithatunk.htmlA sűrű köd és a heves szél miatt riasztást adott ki a meteorológiai szolgálat péntekre. News--Jogi úton akar az életkorán változtatni egy 69 éves férfihttp://www.life.hu/news/20181108-jogi-uton-akar-eletkoran-valtoztatni-egy-69-eves-ferfi.htmlFiatal Istennek titulálta magát az a 69 éves férfi, aki jogi úton akar 20 évet lefaragni a korából. A döntéshozók 4 héten belül bírálják el a kérelmet, vagyis hogy a férfi lehet-e 69-ből 49 éves. A kérvény beadásának oka meglepő: szerinte fiatalabban nagyobb esélye van a Tinder nevű társkeresőn és a munkaerőpiacon is. NewsOrigoMegtalálták a majsi tinilányt, aki idegenek autójába szállt be az eltűnése napjánhttp://www.life.hu/news/20181108-megtalaltak-a-majsi-tinilanyt-aki-idegenek-autojaba-szallt-be-az-eltunese-napjan.htmlSzerencsére épségben került elő a majsi tinilány, aki pár napja tűnt el, mikor Bajáról tartott hazafelé. NewsThinkstockÍtéletet hoztak a német biszexuális énekes, Jim Reeves kegyetlen gyilkosságának ügyébenhttp://www.life.hu/news/20181108-iteletet-hoztak-a-nemet-biszexualis-enekes-kegyetlen-gyilkossagaban.htmlKét férfi brutális kegyetlenséggel végzett egy hostelben Jim Reeves német biszexuális énekessel több mint két évvel ezelőtt. Az ügyben most hoztak ítéletet. News--Hidat neveznének el az Angliában élt magyar hajléktalanrólhttp://www.life.hu/news/20181108-hidat-neveznenek-el-az-angliaban-elt-magyar-hajektalanrol.htmlEgy hónapja hunyt el a magyar hajléktalan, aki megszépítette egy angliai kisváros lakóinak napjait. Hősként tisztelték a férfit, és hidat neveznének el róla, miután a múlt hónapban leukémiában életét vesztette. NewsOrigoFurcsa jelenség: lilára változott az égbolthttp://www.life.hu/news/20181107-furcsa-jelenseg-lilara-valtozott-az-egbolt.htmlAmerikában egyre több helyen figyelik meg a különös jelenséget: lilára változik az égbolt. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.