Tartós, sűrű köd miatt elsőfokú figyelmeztetést adtak ki több megyére

Forrás: MTI/Komka Péter -
időjárás November köd ősz figyelmeztetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sűrű, tartós köd miatt kilenc megyére adott ki elsőfokú figyelmeztetést az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Sok helyen tartós, sűrű köddel indult a szombati munkanap. Az Országos Meteorológiai Szolgálat emiatt elsőfokú figyelmeztetést adott ki Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar, Heves, Nógrád, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Jász-Nagykun-Szolnok, Vas, Győr-Moson-Sopron és Zala megyére.

Azt írták, az éjszaka képződött köd főként az északkeleti megyékben, nagy területen maradhat meg tartósan. Másutt a nappali órákban csökken a köddel borított területek aránya, majd estétől várhatóan ismét terjeszkedik a köd.

Köd miatt adták ki a figyelmeztetést Forrás: MTI/Komka Péter

A Köpönyeg szerint hétfő estig folytatódik a száraz, változóan felhős őszi idő. Reggelente párás lehet a levegő, délutánonként több-kevesebb napsütésre számíthatunk. Az élénk déli széllel újra melegebb levegő érkezik, néhol 20 fok is lehet délután.

A hűtő mögött, meztelenül találták meg a futónő támadójáthttp://www.life.hu/news/20181109-a-huto-mogott-meztelenul-talaltak-meg-a-futono-tamadojat.htmlRövid idő alatt elfogták a rendőrök Makai Viktória futónő támadóját. A férfi már otthon volt, a kiérkező rendőröknek a felesége nyitott ajtót, a férfi pedig anyaszült meztelenül kuporgott a hűtő mögött. NewsThinkstockKödös, de napos idő várható a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20181109-kodos-de-napos-ido-varhato-hetvegen.htmlA hétvégén is marad a napsütéses, kissé ködös, őszies idő. Csapadék nem várható. News--Bálint gazda szerint ne aggódjunk a szokatlanul enyhe idő miatthttp://www.life.hu/news/20181109-balint-gazda-szerint-ne-aggodjunk-a-szokatlanul-enyhe-ido-miatt.htmlBálint gazda elárulta, nem kell aggódnunk a szokásosnál enyhébb időjárás miatt. NewsFotó: Szabó Balázs/Life.huJogi úton akar az életkorán változtatni egy 69 éves férfihttp://www.life.hu/news/20181108-jogi-uton-akar-eletkoran-valtoztatni-egy-69-eves-ferfi.htmlFiatal Istennek titulálta magát az a 69 éves férfi, aki jogi úton akar 20 évet lefaragni a korából. A döntéshozók 4 héten belül bírálják el a kérelmet, vagyis hogy a férfi lehet-e 69-ből 49 éves. A kérvény beadásának oka meglepő: szerinte fiatalabban nagyobb esélye van a Tinder nevű társkeresőn és a munkaerőpiacon is. NewsOrigoMegtalálták a majsi tinilányt, aki idegenek autójába szállt be az eltűnése napjánhttp://www.life.hu/news/20181108-megtalaltak-a-majsi-tinilanyt-aki-idegenek-autojaba-szallt-be-az-eltunese-napjan.htmlSzerencsére épségben került elő a majsi tinilány, aki pár napja tűnt el, mikor Bajáról tartott hazafelé. NewsThinkstockHidat neveznének el az Angliában élt magyar hajléktalanrólhttp://www.life.hu/news/20181108-hidat-neveznenek-el-az-angliaban-elt-magyar-hajektalanrol.htmlEgy hónapja hunyt el a magyar hajléktalan, aki megszépítette egy angliai kisváros lakóinak napjait. Hősként tisztelték a férfit, és hidat neveznének el róla, miután a múlt hónapban leukémiában életét vesztette. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.