Meghalt a 18 éves magyar vlogger, HackerB1

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
meghalt vlogger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikus hirtelenséggel hunyt el a 18 éves vlogger, a barátai szerint agyvérzést kapott.

Meghalt a 18 éves HackerB1 néven ismert magyar vlogger, akitől egyik barátja, Boldzer videóban búcsúzott el. Egyelőre a halál okát nem tudni, a kommentelők szerint agyvérzést kapott - írja a Ripost.

"November 5-én a késő esti órákban érkezett bejelentés, hogy egy szekszárdi ingatlanban egy 18 éves fiatal eszméletlen állapotban fekszik. Kollégáim a helyszínre érkeztek, ahol az OMSZ munkatársai tájékoztatták őket, hogy a fiatal férfi elhunyt. A haláleset körülményeit a rendőrség nem vizsgálja" - tájékoztatta a lapot Komlósiné Kiss Anett, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Időjárás: párás, ködös, szeles péntekre számíthatunkhttp://www.life.hu/news/20181109-idojaras-paras-kodos-szeles-pentekre-szamithatunk.htmlA sűrű köd és a heves szél miatt riasztást adott ki a meteorológiai szolgálat péntekre. News--Újabb melegrekord dőlt meg: 15 fok volt hajnalban Budapestenhttp://www.life.hu/news/20181103-ujabb-melegrekord-dolt-meg-15-fok-volt-hajnalban-budapesten.htmlA fővárosi és az országos legmagasabb minimum-hőmérsékleti rekord is megdőlt szombatra virradóra - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat a Facebook-oldalán. News--Időjárás: hidegfront hoz esőt, szelethttp://www.life.hu/news/20181030-idojaras-hidegfront-hoz-esot-szelet.htmlBár nincs hideg, nem a mai nap időjárása lesz a kedvencünk. NewsOrigoHajnalban is melegrekordot mértekhttp://www.life.hu/news/20181028-hajnalban-is-melegrekordot-mertek-2018-oktober-28.htmlVasárnapra virradóra a legmagasabb minimumhőmérsékleti rekord is megdőlt - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat Facebook-oldalán.NewsOrigoMegkezdődött a téli időszámításhttp://www.life.hu/news/20181028-megkezdodott-a-teli-idoszamitas-hajnali-3kor-2re-allitottuk-az-orakat.htmlMegkezdődött a téli időszámítás, az órákat 3 óráról 2 órára kellett visszaállítani. News--Vasárnap kezdődik a téli időszámítás, változik a tömegközlekedés rendjehttp://www.life.hu/news/20181027-vasarnap-kezdodik-a-teli-idoszamitas-valtozik-a-tomegkozlekedes-rendje.htmlVasárnap hajnali 3 órakor kezdődik a téli időszámítás, az órákat akkor hajnali 2 órára kell visszaállítani, ami a budapesti tömegközeledés és a MÁV menetrendjét is érinti. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.