2019-ben hatnapos hosszú hétvége lesz karácsonykor

Forrás: Thinkstock -
pihenés 2019 naptár ünnep hosszú hétvége
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei tízhez képest kissé kevesebb, összesen hét hosszú hétvége lesz a jövő évben.

Mint arról már beszámoltunk, idén még két szombati munkanap vár ránk decemberben. De mi a helyzet a jövő évvel? Hogyan alakulnak akkor az ünnepek? Az Infostart kiszámolta, hogy 2019-ben összesen hét hosszú hétvége vár ránk.

Ebből három háromnapos, három négynapos lesz, az egyik pedig hatnapos. Utóbbira karácsonykor kerül sor, december 24-e ugyanis keddre fog esni, majd a szerda-csütörtöki ünnephez még hozzácsaphatjuk a pénteket is: tehát keddtől vasárnapig egyetlen napot sem kell dolgoznunk.

Jövőre egy hatnapos hosszú hétvége is vár ránk Forrás: Thinkstock
Ezért hajtotta le mindig a fejét Diana hercegnőhttp://www.life.hu/sztarok/20181110-ezert-hajtotta-le-mindig-a-fejet-diana-hercegno.htmlEgy nemrég megjelent könyvből kiderült, mi volt a valódi oka annak, hogy Diana hercegnő rendszerint lehajtotta a fejét. TV + Sztárok--Ismét megvillantotta formás hátsóját Emily Ratajkowski - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181110-ismet-megvillantott-formas-hatsojat-emily-ratajkowski.htmlEmily Ratajkowski ismét megmutatta formás hátsóját. Úgy tűnik, rajongói egyszerűen képtelenek megunni a modell merész fotóit. TV + Sztárok--Kétéves párkapcsolata ért véget Gáspár Evelinnekhttp://www.life.hu/sztarok/20181110-ket-eves-parkapcsolata-ert-veget-gaspar-evelinnek.htmlGáspár Evelin elárulta, nemrég véget ért kétéves párkapcsolata. TV + SztárokOrigoLuxusautóval pózol Rubint Réka: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181110-luxusautoval-pozol-rubint-reka.htmlRubint Réka egy luxusautóval pózol friss fotóin. TV + SztárokOrigoMég keresi a rendőrség Sánta László színész támadójáthttp://www.life.hu/sztarok/20181110-meg-keresi-a-rendorseg-santa-laszlo-szinesz-tamadojat.htmlElkapták Sánta László egyik támadóját, az elkövető társát azonban továbbra is keresi a rendőrség. A színészt még szeptemberben verték meg a nyílt utcán. TV + SztárokOrigoEzért kell olyan sokat várni a brit királyi család újszülöttjeinek nevérehttp://www.life.hu/sztarok/20181108-ezert-kell-olyan-sokat-varni-a-brit-kiralyi-csalad-ujszulottjeinek-nevere.htmlKiderült, miért kell olyan sokat várni arra, hogy kihirdessék a királyi család újszülöttjeinek nevét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.