A NASA egykori alkalmazottja szerint furcsa építmények vannak a Holdon

Forrás: Youtube/UAMN TV -
NASA UFO Idegenek alkalmazott Hold
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A NASA egykori alkalmazottja megszegve a titoktartási szerződését kitálalt: állítja, furcsa építmények vannak a Holdon.

Ken Johnson már nyugdíjas, de egykor a NASA alkalmazásában állt, és sok érdekes dolgot látott. Ugyan titoktartási szerződés kötelezi, de úgy döntött, nem marad tovább csendben.

Kitálalt a NASA egykori alkalmazottja Forrás: Youtube/UAMN TV

Az állítja, ufókat és idegen építményeket látott a Holdon, az arról készült fotóknak köszönhetően. A képekre a NASA archívumában bukkant rá, amelyeket később nyilvánosságra is hoztak, csakhogy az érdekes dolgokat eltüntették róluk – írja a Napi Ufó.

Bátran posztolnak az Instagramra a londoni drogdílerek: fotókhttp://www.life.hu/news/20181112-batran-posztolnak-instagramon-a-drogdilerek.htmlEgyáltalán nem titkolják, hogy mivel foglalkoznak, a Kelet-Londont uraló drogbanda szívesen dicsekszik Instagram-oldalán a drága autóikkal, fegyvereikkel. NewsOrigoManhattan háromszorosa az a jéghegy, amely elszakadt Antarktikától (videó)http://www.life.hu/news/20181112-manhattan-haromszorosa-az-a-jeghegy-mely-elszakadt-antarktikatol-video.htmlA NASA fedezte fel, hogy nemrégiben hatalmas jéghegy szakadt el Antarktikától. A jéghegy háromszorosa New York egyik városrészének, Manhattannek. News--Kristin Gee orvos fotóval hívta fel a figyelmet az amerikai fegyveres támadásokrahttp://www.life.hu/news/20181112-kristin-gee-orvos-fotoval-hivta-fel-a-figyelmet-az-amerikai-fegyveres-tamadasokra.htmlVéráztatta ruhájának fotóját osztotta meg egy amerikai orvos: ezzel akarja felhívni a figyelmet a fegyveres erőszakra és a fegyvertartás szigorításának fontosságára. News--2019-ben hatnapos hosszú hétvége lesz karácsonykorhttp://www.life.hu/news/20181112-2019ben-hatnapos-hosszu-hetvege-lesz-karacsonykor.htmlAz idei tízhez képest kissé kevesebb, összesen hét hosszú hétvége lesz a jövő évben. NewsThinkstockMeghalt egy ember a Keleti pályaudvarnál Budapestenhttp://www.life.hu/news/20181111-meghalt-egy-ember-a-keleti-palyaudvarnal-budapesten-vasarnap.htmlVasárnap délután rendőrautók, valamint egy mentő érkezett a Keleti pályaudvar elé, majd egy paravánnal elkerítették a főbejárat előtti tér egy részét: egy ember életét vesztette. News--Jegygyűrűt talált párja fiókjában egy nő, durván megalázta magáthttp://www.life.hu/news/20181109-jegygyurut-talalt-parja-fiokjaban-egy-no-durvan-megalazta-magat.htmlPárja holmijai között jegygyűrűt talált egy fiatal nő, ám az ékszer nem nyerte el maradéktalanul a tetszését. Lefotózta, és feltöltötte egy Facebook-csoportba, ahol leírta, mennyire utálja a gyűrűt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.