Egy 5 éves fiú állítólag 4105 fekvőtámaszt csinált 2 óra 25 perc alatt

Guiness-rekord fekvőtámasz kisfiú világrekord rajzfilm Csecsenföld edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Világrekordot állíthatott fel az az 5 éves csecsen kisfiú, aki állítólag 2 óra 25 perc alatt 4105 fekvőtámaszt csinált meg. Közben rajzfilmeket nézett a telefonján, hogy ne unatkozzon. Emiatt és amiatt, hogy a kísérletet nem jelentették be előre, úgy tűnik, meg kell ismételnie az egészet. 

Rahim Kurajev mindössze 5 éves, ám új világrekordot állíthatott fel, amikor 2 óra 25 perc alatt megcsinált 4105 fekvőtámaszt. A Moscow Times beszámolója szerint azonban valószínűleg meg kell ismételnie a kísérletet, mert nem jelentették be előre, de azt is kifogásolhatónak találták, hogy a kisfiú a telefonján rajzfilmet nézett a kísérlet közben. A cikket a 444! szemlézte.

Az eddigi rekordot egyébként egy kalmük - szintén 5 éves - kisfiú tartotta, aki 4050 fekvőtámaszt tudott megcsinálni. Csecsenföld vezetője, Ramzan Kadirov azt mondta, a fiú újra megcsinálja a rekordot, ha kell, a bírák jelenlétében is.

Anyagi támogatást kapott a rendőrség, folytatódhat Madeleine McCann keresésehttp://www.life.hu/news/20181114-anyagi-tamogatast-kapott-a-rendorseg-folytatodhat-madeleine-mccann-keresese.htmlA következő fél évben még biztosan folytatják a nyomozást a több mint 10 éve eltűnt Madeleine McCann ügyében. News--Különös békét jósol a jövőre az időutazó tinédzserhttp://www.life.hu/news/20181114-kulonos-beket-josol-a-jovore-az-idoutazo-tinedzser.htmlA gimnáziumból hívták titkos küldetésre Miát, aki azt állítja, 2600-ba kellett utaznia az időben. Elképesztő dolgokat látott. NewsIdőjárás: jön a hidegfront és a fagyhttp://www.life.hu/news/20181114-idojaras-jon-a-hidegfront-es-a-minuszok.htmlVégérvényesen elbúcsúzhatunk a novemberi tavasztól, jön a hidegfront, és ezzel együtt a mínuszok is. News--Kiskorú diákkal folytatott szexuális kapcsolatot egy Fejér megyei tanárnő (18+)http://www.life.hu/news/20181114-kiskoru-diakkal-folytatott-szexualis-kapcsolatot-egy-fejer-megyei-tanarno.htmlMásodfokon négy év börtönre ítéltek egy Fejér megyei tanárnőt, aki egy kiskorú diákkal folytatott szexuális kapcsolatot. NewsThinkstockÚjabb részletek VV Fanni haláláról: visszatért a gyilkos a helyszínrehttp://www.life.hu/news/20181114-ujabb-reszletek-vv-fanni-halalarol-visszatert-a-gyilkos-a-helyszinre.htmlEddig sosem hallott részletek derültek ki Novozánszki Fanni haláláról, akinek a holttestét még mindig keresi a rendőrség. Egy, az ügyet jól ismerő személy kitálalt a Blikknek arról, hogy pontosan mi történhetett tavaly novemberben, amikor Fanni eltűnt. NewsOrigoSzemetes mellett krumplipüré: horror éttermet leplezett le a Nébihhttp://www.life.hu/news/20181113-szemetes-mellett-krumplipure-horror-ettermet-leplezett-le-a-nebih.htmlEgy házhoszállítást is végző budapesti étteremben ellenőrzött a Nébih, ahol borzalmas állapotokra bukkantak. A krumplipürét példéul a szemetes mellett tárolták fedél nélkül. A vállalkozást több millió forintra büntették. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.