Gazdára talált Murray, a világ legfurcsább kutyusa

kutya állatmentés mentés deformáció állatorvos gazda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos rendellenességekkel küzdött, ezért el kellett volna altatni Murray-t, a kutyát, akit Puerto Ricóban mentettek meg. Az orvosa azonban úgy döntött, mindent megtesz érte. A különös kinézetű eb ma már Massachusettsben él új gazdáival. 

Őt is el kellett volna altatni, ám az állatorvos úgy döntött, küzd az életéért. Murray szervezete is ugyanilyen elánnal küzdött, és bár nem úgy néz ki, mint más társai, mégis szeretetre méltó. Végül Massachusettsben fogadták örökbe. Gazdája, Mackenzie Gallant azt mondja, már elképzelhetetlen az élete Murray nélkül. "A furcsasága még különlegesebbé teszi őt" - mondta. A kutyus fülei nem a szokásos helyükön vannak, a koponyája is kissé deformálódott, fogai pedig nincsenek, így a nyelve is kilóg a szájából.

Gallant is elárulta: Murray nagyon boldog kis eb, hálás a gondoskodásért, és vidáman csóválja a farkát. Úgy döntött, egy Instagram-oldalt is létrehoz számára, hogy népszerűsítse a Sato Projekt munkáját, valamint azért, hogy felhívja a figyelmet az állatok védelmére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.