Időjárás: jön a hidegfront és a fagy

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt -
hideg időjárás lehűlés mínusz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végérvényesen elbúcsúzhatunk a novemberi tavasztól, jön a hidegfront, és ezzel együtt a mínuszok is.

Nem tart tovább a kellemes idő, hidegfront érkezik, és fokozatosan csökken a hőmérséklet. Éjszakánként már mínuszokra is számíthatunk.

Hamarosan végérvényesen beköszönt a tél Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

Szerdán kevés gomolyfelhő lesz az égen, csapadékra kicsi az esély. Délutánra mérséklődik az eleinte még erős ÉNy. szél. 12 és 17 fok között alakul a hőmérséklet.

Hidegfronti hatás várható.

Csütörtöktől szombatig jórészt napos, száraz időre számíthatunk, csak reggelente lehetnek párafoltok. A hőmérséklet fokozatosan csökken, szombaton már csak 9 fok körül alakulhat. Megjelennek a hajnali fagyok. Vasárnap gyengén felhős idő várható, csapadék nem valószínű. Az északi szél egyre inkább megélénkül. A legalacsonyabb hőmérséklet -1 fok is lehet, délután 5-10 fok közötti értékeket mérhetünk. Ettől fogva folyamatosan csökken a hőmérséklet, egyre többször lesznek fagyok - írja a Köpönyeg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.