Különös békét jósol a jövőre az időutazó tinédzser

ember időutazás béke időutazó földönkívüli robot
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gimnáziumból hívták titkos küldetésre Miát, aki azt állítja, 2600-ba kellett utaznia az időben. Elképesztő dolgokat látott. 

Akár egy tinirajzfilm is kezdődhetne így: Miát, az átlagos iskolás lányt az igazgatói irodába hívatják, ahol egy öltönyös férfi vár rá. Titkos küldetésre kell indulnia, ám nem egy távoli országba, hanem egy távoli jövőbe - írja a Daily Star.

Mia 2600-ba utazott, ahol állítása szerint elképesztő dolgokat tapasztalt. Az eget vörösnek látta, amelyről megtudta, hogy a globális felmelegedéstől van. "Láttam robotokat, földönkívülieket és embereket, akik együtt éltek békében" - mondta a fiatal lány. Állítása szerint az épületek is rendkívül magasak voltak.

"Beszéltem az emberekkel, és elmondták, hogy megváltozott a világ" - mesélte a réveteg Mia, aki azt is látni vélte, hogy chipet ültetnek az emberekbe.

Békében élhetünk a robotokkal és a földönkívüliekkel Forrás: AFP
Időjárás: jön a hidegfront és a fagyhttp://www.life.hu/news/20181114-idojaras-jon-a-hidegfront-es-a-minuszok.htmlVégérvényesen elbúcsúzhatunk a novemberi tavasztól, jön a hidegfront, és ezzel együtt a mínuszok is. News--Kiskorú diákkal folytatott szexuális kapcsolatot egy Fejér megyei tanárnő (18+)http://www.life.hu/news/20181114-kiskoru-diakkal-folytatott-szexualis-kapcsolatot-egy-fejer-megyei-tanarno.htmlMásodfokon négy év börtönre ítéltek egy Fejér megyei tanárnőt, aki egy kiskorú diákkal folytatott szexuális kapcsolatot. NewsThinkstockÚjabb részletek VV Fanni haláláról: visszatért a gyilkos a helyszínrehttp://www.life.hu/news/20181114-ujabb-reszletek-vv-fanni-halalarol-visszatert-a-gyilkos-a-helyszinre.htmlEddig sosem hallott részletek derültek ki Novozánszki Fanni haláláról, akinek a holttestét még mindig keresi a rendőrség. Egy, az ügyet jól ismerő személy kitálalt a Blikknek arról, hogy pontosan mi történhetett tavaly novemberben, amikor Fanni eltűnt. NewsOrigoA NASA egykori alkalmazottja szerint furcsa építmények vannak a Holdonhttp://www.life.hu/news/20181113-a-nasa-egykori-alkalmazottja-szerint-furcsa-epitmenyek-vannak-a-holdon.htmlA NASA egykori alkalmazottja megszegve a titoktartási szerződését kitálalt: állítja, furcsa építmények vannak a Holdon. NewsOrigoAz előrejelzések szerint eső lesz karácsonykor, hóról még nincs hír http://www.life.hu/news/20181113-az-elorejelzesek-szerint-eso-lesz-karacsonykor-horol-meg-nincs-hir.htmlMindenki fehér karácsonyra vágyik. A hó ropogása a csizmák talpa alatt, a szánkók suhanása: régóta nem volt ilyenben részünk. Az előrejelzések szerint idén sem lesz. News--Megsérült egy játékos a kosárlabda-bajnokságon: videóhttp://www.life.hu/news/20181113-megserult-egy-jatekos-a-kosarlabda-bajnoksagon-video.htmlNagyon csúnya sérülést szenvedett Caris LeVert kosárlabdázó: természetellenesen állt a bokája. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.