Újabb részletek VV Fanni haláláról: visszatért a gyilkos a helyszínre

gyilkosság halál Novozánszki Fanni eltűnés VV Fanni lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig sosem hallott részletek derültek ki Novozánszki Fanni haláláról, akinek a holttestét még mindig keresi a rendőrség. Egy, az ügyet jól ismerő személy kitálalt a Blikknek arról, hogy pontosan mi történhetett tavaly novemberben, amikor Fanni eltűnt.

"Fanni egy hétfői napon tűnt el az otthonából. A gyanú szerint a férfi levitte a lány holttestét a mélygarázsba, ott betette az autója csomagtartójába, majd elvitte Siófokra. Ám a történetnek itt még nincs vége, ugyanis a férfi másnap visszament Budapestre. Mivel előző nap magával vitte Fanni kulcsait, ezért könnyen be is jutott a lakásba. Jól látszik minden a kamerák felvételein, pedig próbált rejtőzködni. Fekete, kapucnis pulóvert viselt, az ujját pedig jól lehúzta, hogy sehol ne hagyjon ujjlenyomatot, de még így is jól felismerhető a felvételeken. Valószínűleg rendet rakott, eltüntethetett minden nyomot a lakásban. Sőt, mivel Fanninál otthon több millió forint volt elrejtve, azt is kereshette. A férfi az egyik barátnőjével akart külföldre utazni, erre kellhetett neki a pénz, amit nem talált meg, mivel jól el volt dugva. Előző nap sietősen távozott a lakásból, nem jutott ezekre ideje, utána viszont jó sok időt töltött bent. Még az sem zavarta, hogy valaki kopogtatott az ajtón, Fannit keresve. Akkor könnyen lebukhatott volna" - mondta a lapnak az informátor.

Egy felmérés szerint Harry herceg a brit királyi család legnépszerűbb tagjahttp://www.life.hu/sztarok/20181113-egy-felmeres-szerint-harry-herceg-a-brit-kiralyi-csalad-legnepszerubb-tagja.htmlKiderült, hogy a britek Harry herceget szeretik a legjobban a királyi családban. TV + Sztárok--Ashley Graham nagyon megbánta, hogy szigetelőszalaggal ragasztotta le a melléthttp://www.life.hu/sztarok/20181113-ashley-graham-nagyon-megbanta-hogy-szigeteloszalaggal-ragasztotta-le-a-mellet.htmlAshley Graham úgy gondolta, jó ötlet, ha szigetelőszalaggal próbálja meg megemelni a melleit. Rosszul tette... TV + SztárokOrigoLabancz Lilla megmutatta formás testét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181113-labancz-lilla-megmutatta-formas-testet.htmlLabancz Lilla ismét megmutatta, hogy a teste nem lehetne tökéletesebb: aprócska topban és feszülős nadrágban pózolt. TV + SztárokOrigoUltraszexi fotót posztolt Horváth Éva Köllő Babettelhttp://www.life.hu/sztarok/20181113-ultraszexi-fotot-posztolt-horvath-eva-kollo-babettel.htmlHorváth Éva és Köllő Babett ultraszexi produkcióval készült a Csak show és más semmi következő adására. A felkészülésről máris mutattak egy fotót... TV + SztárokOrigoValóVilág 9: VV Krisztián már túl is lépett Cintikén, és rámászott Zsuzsura http://www.life.hu/sztarok/20181113-vv-krisztan-mar-tul-is-lepett-cintiken-zsuzsura-maszott-ra.htmlOlyan hamar lépett túl VV Krisztián VV Cintikén, amilyen gyorsan elkezdődött a kapcsolatuk. Ahogy kiesett a játékos, máris másra mászott a fiú. TV + SztárokOrigoMazsi elmondta a véleményét Berki A legbátrabb párosban tanúsított viselkedésérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181113-mazsi-elmondta-velemenyet-berki-a-legbatrabb-parosban-tanusitott-viselkedeserol.htmlBerki Krisztián szerelmével, Mazsival végeztette el a munka nagy részét A legbátrabb páros második évadának első feladatában. Majka teljesen kiakadt, most Mazsi is elmondta a véleményét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.