Félig ember, félig majom lényeket vettek videóra Thaiföldön

ember Thaiföld lény majom evok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő felvételt készítettek turisták, akik Thaiföldön félig ember, féig majomra hasonlító lényeket láttak. A szemtanúk szerint olyan volt, mintha valamilyen szertartáson vettek volna részt. 

A thaiföldi Railay-öbölben készítették azt a nem mindennapi felvételt turisták, amelyen félig ember, félig majomra hasonlító lények szerepelnek. A videón jól láthatók a furcsa alakok, és ha őszinték akarunk lenni, be kell vallanunk, hogy nagyon aranyosak – írja a Daily Star.

A szemtanúk szerint leginkább a Star Warsban látható evokokra hasonlítottak, és teljesen olyan volt, mintha valami különös szertartást végeznének. A különleges videó bejárta az internetet.

Párizs méretű meteorit csapódhatott be Grönlandnálhttp://www.life.hu/news/20181115-parizs-meretu-meteorit-csapodhatott-be-gronlandnal.htmlKutatók egy hatalmas meteoritbecsapódás nyomait fedezték fel a grönlandi jégtakaró alatt. A krátere 31 kilométer átmérőjű. NewsOrigoIlyen, amikor nagyon elrontanak egy ajakfeltöltést - Fotó (18+)http://www.life.hu/news/20181114-ilyen-amikor-nagyon-elrontanak-egy-ajakfeltoltest.htmlDurván elrontották egy nő ajakfeltöltését az egyik klinikán. NewsOrigoIdősektől csalhattak ki ingatlanokat, 10 gyanúsítottak hallgattak kihttp://www.life.hu/news/20181114-idosektol-csaltak-ki-ingatlanokat-10-szemelyt-vettek-orizetbe.htmlEmberhez nem méltó körülmények között, sufniban és pincében tartották az idős vagy szellemileg leépült embereket azok, akik kicsalták tőlük ingatlanjaikat. A budapesti nyomozó ügyészek, a Készenléti Rendőrség, a Terrorelhárítási Központ, valamint a Nemzeti Védelmi Szolgálat munkatársai egy összehangolt akcióval 10 gyanúsítottat hallgattak ki, közülük 4 ügyvéd. News--Egy 5 éves fiú állítólag 4105 fekvőtámaszt csinált 2 óra 25 perc alatthttp://www.life.hu/news/20181114-egy-5-eves-fiu-allitolag-4105-fekvotamaszt-csinalt-2-ora-25-perc-alatt.htmlVilágrekordot állíthatott fel az az 5 éves csecsen kisfiú, aki állítólag 2 óra 25 perc alatt 4105 fekvőtámaszt csinált meg. Közben rajzfilmeket nézett a telefonján, hogy ne unatkozzon. Emiatt és amiatt, hogy a kísérletet nem jelentették be előre, úgy tűnik, meg kell ismételnie az egészet. News--Gazdára talált Murray, a világ legfurcsább kutyusa http://www.life.hu/news/20181114-gazdara-talalt-murray-a-vilag-legfurcsabb-kutyusa.htmlSúlyos rendellenességekkel küzdött, ezért el kellett volna altatni Murray-t, a kutyát, akit Puerto Ricóban mentettek meg. Az orvosa azonban úgy döntött, mindent megtesz érte. A különös kinézetű eb ma már Massachusettsben él új gazdáival. News--Szilveszterkor egész éjjel jár a 2-es, a 3-as és a 4-es metróhttp://www.life.hu/news/20181114-szilveszterkor-egesz-ejjel-jarni-fog-a-2es-a-3as-es-a-4es-metro.htmlSzilveszterkor egész éjjel járni fog a 2-es és a 4-es metró, valamint Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között a 3-as metró - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-vel.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.