Szellemet rögzíthetett egy biztonsági kamera egy kanadai nő háza előtt: videó

Forrás: YouTube/DailyMail -
kamera szellem paranormális jelenség Kanada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szellemet rögzíthetett egy kamera egy kanadai nő otthona előtt. Az erről készült videó az internetre is felkerült.

A 46 éves Kanadában élő Meni azután szereltetett fel háza bejárati ajtaja mellé egy kamerát, hogy a kutyája gyanúsan sokat ugatott. Egyszerűen nem értette, mi zavarhatja házi kedvencét, és amikor visszanézte a kamera felvételét, megdöbbent. A videón az látható, amint egy elmosódott alak járkál a ház előtt.

A felvételt feltöltötte az internetre és most mindenki azt találgatja, mi is lehet ez a furcsa folt. A paranormális jelenségekben hívők meg vannak róla győződve, hogy a nő őrangyala látható rajta – számolt be a különös történetről a DailyStar.

Adam Peaty kiakadt, mert törölték a torinói versenythttp://www.life.hu/news/20181116-adam-peaty-kiakadt-a-nemzetkozi-uszoszovetsegre.htmlA mellúszás bajnoka, Adam Peaty Twitter-bejegyzésben adott hangot elkeseredésének azért, mert törölték a decemberi torinói versenyt. News--A Vöröskereszt munkatársai szexuális segédeszközt is találtak már az adományok közötthttp://www.life.hu/news/20181115-a-voroskereszt-munkatarsai-szexualis-segedeszkozt-is-talalta-mar-az-adomanyok-kozott.htmlMeglepő dolgokat találnak olykor az adományok között a Vöröskereszt munkatársai. Kolbászra és szexuális segédeszközre is leltek már a rászorulóknak szánt csomagokban. NewsOrigoSzalmonellával szennyezett fűszerkeveréket hívott vissza a Lidlhttp://www.life.hu/news/20181115-szalmonellaval-szennyezett-fuszerkevereket-hivott-vissza-a-lidl.htmlPizza fűszerkeveréket hívott vissza a Lidl Magyarország, mert a cég saját minőségellenőrzési vizsgálatai során szalmonella-szennyezettséget mutatott ki a Mikadó elnevezésű termékben.News--Párizs méretű meteorit csapódhatott be Grönlandnálhttp://www.life.hu/news/20181115-parizs-meretu-meteorit-csapodhatott-be-gronlandnal.htmlKutatók egy hatalmas meteoritbecsapódás nyomait fedezték fel a grönlandi jégtakaró alatt. A krátere 31 kilométer átmérőjű. NewsOrigoIdőjárás: jön a hidegfront és a fagyhttp://www.life.hu/news/20181114-idojaras-jon-a-hidegfront-es-a-minuszok.htmlVégérvényesen elbúcsúzhatunk a novemberi tavasztól, jön a hidegfront, és ezzel együtt a mínuszok is. News--Kiskorú diákkal folytatott szexuális kapcsolatot egy Fejér megyei tanárnő (18+)http://www.life.hu/news/20181114-kiskoru-diakkal-folytatott-szexualis-kapcsolatot-egy-fejer-megyei-tanarno.htmlMásodfokon négy év börtönre ítéltek egy Fejér megyei tanárnőt, aki egy kiskorú diákkal folytatott szexuális kapcsolatot. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.