Szőnyi Ferenc Egyesült Államok New Orleans Ironman Decaman USA
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előként futott be a célba Szőnyi Ferenc New Orleansban, a tízszeres ironmanen, a Decaman USA-n. Videón mutatták meg az emberfeletti teljesítményt ünneplő győzelmi pillanatokat. 

8 kilométer úszás, 1800 kilométer kerékpár és zárásként tíz maratonnyi, azaz 420 kilométer futás várt azokra, akik úgy döntöttek, hogy megcsinálják a tízszeres ironmant, azaz a Decaman USA-t.

Köztük volt Szőnyi Ferenc is, akit rajongói csak Racemachine-nek hívnak. Nemcsak elindult, hanem elsőként is futott be a célba a sportoló – írja a Blikk. A teljes távot kicsivel több mint 222 óra alatt teljesítette. A környezeti hatásokkal is meg kellett küzdenie. Volt, hogy szakadó esőben és metsző hidegben csinálta meg a távokat.

Az 54 éves magyar sportoló a világ egyik legjobb ultraversenyzője, már elmúlt 40 éves, amikor elkezdte a profi sportot. Azóta már volt a tízszeres, de a hússzoros ironmanen is, sőt meg is nyerte őket. Teljesítette például a Spartathlont is.

Időjárás: fagyos éjszakák következnekhttp://www.life.hu/news/20181116-idojaras-fagyos-ejszakak-kovetkeznek.htmlFázni fogunk hétvégén: jönnek a fagyos éjszakák és a hőmérséklet nappal sem lépi át a 10 fokot. News--Sok Backstreet Boys rajongó nem tudott jegyet venni a budapesti koncertrehttp://www.life.hu/news/20181116-sok-backstreet-boys-rajongo-nem-tudott-jegyet-venni-a-budapesti-koncertre.htmlJúniusban érkezik Budpestre a legendás banda, a Backstreet Boys. A jegyértékesítés pénteken indult délelőtt 10 órától, ám az online jegyvásárlás miatt háborognak a rajongók. News--Adam Peaty kiakadt, mert törölték a torinói versenythttp://www.life.hu/news/20181116-adam-peaty-kiakadt-a-nemzetkozi-uszoszovetsegre.htmlA mellúszás bajnoka, Adam Peaty Twitter-bejegyzésben adott hangot elkeseredésének azért, mert törölték a decemberi torinói versenyt. News--A Vöröskereszt munkatársai szexuális segédeszközt is találtak már az adományok közötthttp://www.life.hu/news/20181115-a-voroskereszt-munkatarsai-szexualis-segedeszkozt-is-talalta-mar-az-adomanyok-kozott.htmlMeglepő dolgokat találnak olykor az adományok között a Vöröskereszt munkatársai. Kolbászra és szexuális segédeszközre is leltek már a rászorulóknak szánt csomagokban. NewsOrigoSzalmonellával szennyezett fűszerkeveréket hívott vissza a Lidlhttp://www.life.hu/news/20181115-szalmonellaval-szennyezett-fuszerkevereket-hivott-vissza-a-lidl.htmlPizza fűszerkeveréket hívott vissza a Lidl Magyarország, mert a cég saját minőségellenőrzési vizsgálatai során szalmonella-szennyezettséget mutatott ki a Mikadó elnevezésű termékben.News--Először teljesítette nő az Amerikai Különleges Erők tesztjéthttp://www.life.hu/news/20181115-eloszor-teljesitette-no-az-amerikai-kulonleges-erok-tesztjet.htmlTörténelmet írhat az a nő, aki a világon első nőként teljesítette az amerikai különleges erők tesztjét. Most egy 24 napos teszt vár rá, ahol fizikai és mentális képességeit ismét próbára teszik. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.