Időjárás: hó és havas eső is eshet ma

Forrás: MTI/Kovács Tamás -
időjárás havas eső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végérvényesen véget ért a napsütéses, kellemes idő és megérkezett a borongós, esős, hóval és havas esővel tarkított télies ősz.

Hétfőn késő délutánig borult idő lesz, ráadásul többfelé csapadékkal: a Dunántúlon és északon eső, hó, havas eső egyaránt lehet, míg máshol inkább gyenge eső, szitálás várható. A csúcsérték +3 és +6 fok között alakul.

Több helyen is hóhullás lehet – Képünk illusztráció Forrás: MTI/Kovács Tamás

Kedden szintén borús, csapadékos időre számíthatunk többfelé kiadós esővel. Eleinte a Dunántúlon havas eső is lehet. A keleti szél megerősödik. Délutánra 6 fok köré melegszik a levegő. Szerdán sem mutatja más arcát az időjárás, továbbra is borongós lesz, sokfelé esővel. 4 és 9 fok között alakul a maximum. A csütörtök is szomorkásan indul, a nap első felében borult időre, gyenge esőre, szitálásra van kilátás, majd lassan szakadozni kezd a felhőzet. Párás, foltokban ködös lesz a levegő. Pénteken és szombaton párás, foltos, ködös idő valószínű, vasárnap pedig megnövekszik a felhőzet és eleredhet az eső – írja a Köpönyeg.hu.

Időjárás: az ország több területén is volt hószállingózáshttp://www.life.hu/news/20181118-idojaras-az-orszag-tobb-teruleten-is-volt-hoszallingozas.htmlVasárnap reggel az ország több területére is megérkezett a tél: megjelentek az első hópelyhek. News--Már vasárnap leeshet az első hó Magyarországonhttp://www.life.hu/news/20181118-ekkor-eshet-le-az-elso-ho-idojaras.htmlVasárnap a magasabban fekvő területeken már hózáporok lehetnek. Az Északi-középhegység és a Soproni-hegység körzetében már havazhat. News--A veronai buszbaleset sofőrje új ügyvédet fogadotthttp://www.life.hu/news/20181117-a-veronai-buszbaleset-soforje-uj-ugyvedet-fogadott.htmlA gyászoló családtagok csütörtök délután felkeresték a veronai buszbaleset sofőrjének házát. Hosszú ideig csengettek, kopogtattak, ám nem nyitott ajtót. A bujkáló sofőr új ügyvédet is fogadott. News--Lángol egy ház Budapesten, a Teréz körúton - Fotókhttp://www.life.hu/news/20181117-langol-egy-haz-budapesten-a-terez-koruton-fotok.htmlLángol egy ház Budapesten, a Teréz körúton, egyelőre nem tudni, mi okozhatta a tüzet. NewsOrigoPártai Lucia szerint minden jel arra utal, hogy idén sem lesz fehér karácsonyhttp://www.life.hu/news/20181116-partai-lucia-szerint-minden-jel-arra-utal-hogy-iden-sem-lesz-feher-karacsony.htmlPártai Lucia szerint az elmúlt évekhez hasonlóan valószínűleg idén sem lesz fehér karácsonyunk. NewsThinkstockAlmától részegedtek meg a mosómedvék: elcsípték őket a rendőrökhttp://www.life.hu/news/20181116-almatol-reszegedtek-meg-a-mosomedvek-elcsiptek-oket-a-rendorok-63.htmlAlmától megrészegült mosómedvék garázdálkodtak Virginiában. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.