Lövöldözés Budapesten: óvónő volt az áldozat

Forrás: Shutterstock -
III. kerület lövöldözés Békásmegyer Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A budapesti III. kerületben lett gyilkosság áldozata egy 56 éves óvónő, agyonlőtték. Közelről érte a 3-4 lövés, esélye sem volt a túlélésre. A nő férjét a rendőrök keltették a tragikus hírrel, fiát sokkos állapotban szállították kórházba.

Lövéseket halottak szerdán, vagyis november 21-én reggel a budapesti III. kerületi Virág utca lakói, a járókelők pedig egy nőt láttak a földön feküdni. Rögtön értesítették a hatóságokat, a mentőszolgálat a rendőrökkel együtt érkezett a helyszínre. A nő éppen munkába igyekezett, habár a gyilkosság egy óvoda előtt történt, ő nem ott, hanem egy másik kerületben dolgozott óvónőként. A házaspár nemrég költözött a környékre, velük élt felnőtt fiuk és menyük is.

Óvónő volt a békásmegyeri áldozat Forrás: Shutterstock

Az életét sajnos nem tudták megmenteni, 3-4 lövés is érte, ráadásul a Bors információi szerint közelről. A nő férjét a rendőrök keltették a tragikus hírrel, a fiát sokkos állapotban kellett kórházba szállítani. A tettest a térfigyelő kamerák segítségével találták meg, látható volt, hogy egy fehér autóval menekült el a helyszínről. Még akkor is a kocsiban ült, amikor a rendőrök rábukkantak, kezében fegyvert tartott és bódult állapotban volt. A 67 éves L. József budapesti lakos állítólag már a helyszínen bevallotta tettét, amit korábbi személyes sérelmekkel indokolt.

Emberölés miatt nyomoznak a negyedikről kizuhant Pannika ügyébenhttp://www.life.hu/news/20181121-emberoles-miatt-nyomoznak-a-negyedikrol-kizuhant-pannika-ugyeben.htmlMég 2017 májusában zuhant ki egy kistarcsai ház negyedik emeleti lakásának ablakán a 3 éves Pannika. Az ügyben még mindig nyomoznak. Úgy tudni, hogy most már emberölésként kezelik az ügyet. NewsOrigoParanormális jelenséget rögzített egy biztonsági kamerahttp://www.life.hu/news/20181121-paranormalis-jelenseget-rogzitett-egy-biztonsagi-kamera.htmlSzellemeket rögzíthetett egy texasi műhely biztonsági kamerája. NewsOrigoKiss Tibor, a Quimby zenekar frontembere ismerte a kaliforniai tűzvész magyar áldozatáthttp://www.life.hu/news/20181121-kiss-tibor-a-quimby-zenekar-frontembere-ismerte-a-kaliforniai-tuzvesz-magyar-aldozatat.htmlTűzvész pusztít november eleje óta Kaliforniában, a tragédiának pedig magyar áldozata is van. Mint kiderült, a fiatal lányt a Quimby zenekar frontembere, Kiss Tibor is ismerte. NewsFotó: Adrián Zoltán - OrigoEz volt az emberiség történetének legrosszabb időszakahttp://www.life.hu/news/20181121-ez-volt-az-emberiseg-tortenetenek-legrosszabb-idoszaka.htmlKiderült, melyik volt az emberiség történetének legrosszabb időszaka. Minden sötétségbe borult. NewsOrigoNagyapját gyászolja VV Fanni elrablója, B. László a börtönbenhttp://www.life.hu/news/20181121-nagyapjat-gyaszolja-vv-fanni-elrabloja-b-laszlo-a-bortonben.htmlGyászol és teljesen összeomlott a börtönben a Novozánszki Fanni elrablásával vádolt B. László: a férfinak meghalt a nagypapája. NewsOrigoDr. Brodmann szerint VV Fanni hogylétéről érdeklődött másnap B. László a lakóparkbanhttp://www.life.hu/news/20181121-dr-brodmann-szerint-vv-fanni-hogyleterol-erdeklodott-masnap-b-laszlo-a-lakoparkban.htmlDr. Brodmann Péter türelmetlenül várja a bíróság visszajelzését VV Fanni elrablója ügyében. A véres kötélen ugyanis nem találták meg a férfi DNS-ét, így az ügyből való kizárása mára nem indokolt. Már hetekkel ezelőtt kérelmezte, hogy helyezzék vissza a védőszerepbe. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.