VV Fanni-ügy: a rendőrség lezárta a nyomozást

Forrás: RTL Sajtóklub -
rendőrség lezárás nyomozás VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legfrissebb információk szerint a rendőrség befejezte a nyomozást VV Fanni ügyében: a lány édesanyját már tájékoztatták is a fejleményekről. 

Egy évvel ezelőtt, november 20-án tűnt el Novozánszki Fanni. Sajnos nem sokáig keresték eltűntként a lányt, a rendőrség néhány héttel később már azt közölte a családtagokkal, hogy Fanni meghalt. Nagyon hamar lett gyanúsítottja az ügynek, B. László a lány feltételezett gyilkosa, de a férfi tagadja, hogy megölte volna. Jelenleg előzetes letartóztatásban van.

A hírek szerint a rendőrség befejezte a nyomozást, és hamarosan bejelentik, hogy lezárták az ügyet

– tudta meg a Lokál.

Lezárták VV Fanni ügyét Forrás: RTL Sajtóklub

A sértett édesanyját már értesítette a rendőrség, jövő héten iratbetekintésre kell bemennie a rendőrségre, hogy hivatalosan is közöljék vele a nyomozás lezárásának tényét” – nyilatkozta dr. Lichy József, B. László ügyvédje. A lap szerint a nyomozás során sem bűnsegédet, sem bűntársat nem találtak, így B. László az egyedüli gyanúsítottja az ügynek. A férfinak ráadásul nemcsak emberölés miatt kell felelnie, de számviteli bűncselekmények miatt is folyik ellene eljárás.

Lövöldözés Budapesten: óvónő volt az áldozathttp://www.life.hu/news/20181122-lovoldozes-budapestes-ovono-volt-az-aldozat.htmlA budapesti III. kerületben lett gyilkosság áldozata egy 56 éves óvónő, agyonlőtték. Közelről érte a 3-4 lövés, esélye sem volt a túlélésre. A nő férjét a rendőrök keltették a tragikus hírrel, fiát sokkos állapotban szállították kórházba. NewsOrigoDrogok hatása alatt szexelt, majd legurult a lépcsőn, és meghalt a fiatal nő (18+)http://www.life.hu/news/20181121-drogok-hatasa-alatt-szexelt-majd-legurult-a-lepcson-es-meghalt-a-fiatal-no-18.htmlJohn Broadhurst milliomos ingatlanfejlesztő fiatal kedvesével, Natalie Connollyval szeretkezett még 2016 decemberében. Az aktust alkohollal és kokainnal dobták fel, a nő a vad együttlét alatt legurult a lépcsőn, a párja pedig a feltételezések szerint hagyta meghalni. News--Emberölés miatt nyomoznak a negyedikről kizuhant Pannika ügyébenhttp://www.life.hu/news/20181121-emberoles-miatt-nyomoznak-a-negyedikrol-kizuhant-pannika-ugyeben.htmlMég 2017 májusában zuhant ki egy kistarcsai ház negyedik emeleti lakásának ablakán a 3 éves Pannika. Az ügyben még mindig nyomoznak. Úgy tudni, hogy most már emberölésként kezelik az ügyet. NewsOrigoKiss Tibor, a Quimby zenekar frontembere ismerte a kaliforniai tűzvész magyar áldozatáthttp://www.life.hu/news/20181121-kiss-tibor-a-quimby-zenekar-frontembere-ismerte-a-kaliforniai-tuzvesz-magyar-aldozatat.htmlTűzvész pusztít november eleje óta Kaliforniában, a tragédiának pedig magyar áldozata is van. Mint kiderült, a fiatal lányt a Quimby zenekar frontembere, Kiss Tibor is ismerte. NewsFotó: Adrián Zoltán - OrigoNagyapját gyászolja VV Fanni elrablója, B. László a börtönbenhttp://www.life.hu/news/20181121-nagyapjat-gyaszolja-vv-fanni-elrabloja-b-laszlo-a-bortonben.htmlGyászol és teljesen összeomlott a börtönben a Novozánszki Fanni elrablásával vádolt B. László: a férfinak meghalt a nagypapája. NewsOrigoDr. Brodmann szerint VV Fanni hogylétéről érdeklődött másnap B. László a lakóparkbanhttp://www.life.hu/news/20181121-dr-brodmann-szerint-vv-fanni-hogyleterol-erdeklodott-masnap-b-laszlo-a-lakoparkban.htmlDr. Brodmann Péter türelmetlenül várja a bíróság visszajelzését VV Fanni elrablója ügyében. A véres kötélen ugyanis nem találták meg a férfi DNS-ét, így az ügyből való kizárása mára nem indokolt. Már hetekkel ezelőtt kérelmezte, hogy helyezzék vissza a védőszerepbe. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.