Metróban született meg egy kisbaba Párizsban: 25 évig ingyen utazhat

Párizs szülés metró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A párizsi metróban született meg egy kisbaba szerda este. A közlekedési társaság 25 éven keresztül érvényes bérlettel ajándékozta meg.

„A hatos vonalat megállítottuk az eset miatt. Szerencsére épp utazott ott egy orvos, aki segített az anyukának” – idézi a Blikk a DailyMailnek nyilatkozó egyik alkalmazottat.

A kisfiú este 10 óra 40 perckor jött világra, kórházba a tűzoltók szállították. A baba az Ousmane nevet kapta. A közlekedési társaság 25 évig érvényes bérlettel ajándékozta meg a gyermeket, ami már hagyománynak számít, ugyanis nem Ousmane az első, aki metrókocsiban született. Idén júniusban is volt egy édesanya, aki a földalattin szült. Szeptemberben pedig a világ legforgalmasabb állomásán, a Gare du Nordon folyt el agy anyuka magzatvize. A szülés villámgyorsan zajlott le. Őt egy munkába utazó ápolónő segítette.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.