Időjárás: országos eső várható, hó is hullhat

Forrás: MTI/Kovács Tamás -
eső időjárás havaseső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten sem lesz sok napsütésben részünk: országos eső és borús idő várható, ráadásul hó is hullhat. Szerdán ugyan előbújik a nap, de ez nem fog sokáig tartani. 

Hétfőn borult időre számíthatunk országos, kiadós esővel. A magasabb hegységekben havas eső, hó is hullhat. A keleti, északkeleti szél megélénkül. 5 és 10 fok között alakul a hőmérséklet. Kedden is várható csapadék, bár nem olyan mennyiségben.

A kezdeti esőt északon és a Dunántúlon havas eső, hó válthatja fel.

Megmaradó hó inkább csak a Bakonyban és az Alpokalján fordulhat elő. Az északii, északkeleti szél megerősödik. Napközben csökken a hőmérséklet.

Havazás várható Forrás: MTI/Kovács Tamás

Szerdán viszont a csökkenő felhőzetnek köszönhetően végre kisüt a nap, friss, tiszta idő ígérkezik. A reggel fagyos lehet, délután 0, +5 fok valószínű. A napsütéses idő azonban csak eddig tart, már csütörtökön megjelenhetnek a párafoltok. A délkeleti szél megélénkül. Reggelente -3, délutánonként +3 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők. Hétvégén erősen felhős, párás, néhol már tartósan ködös idő ígérkezik. Hulló csapadék nem látszódik. A hőmérsékletben lényeges változás nem lesz – írja a Köpönyeg.hu.

10 centis hó hullhat a jövő hét közepénhttp://www.life.hu/news/20181125-10-centis-ho-hullhat-a-jovo-het-kozepen-idojaras.htmlCsapadék és sarkvidéki levegő jellemzi a jövő hét időjárását. Az esőt valószínűleg hó váltja fel. News--Program segítségével élhetik át az orvosok a haldoklók utolsó pillanataithttp://www.life.hu/news/20181125-program-segitsegevel-elhetik-at-az-orvosok-a-haldoklok-utolso-pillanatait.htmlA halál és az elmúlás átélését segítő programot fejlesztettek ki, amelyet az egészségügyi dolgozók használhatnak: megérezhetik, mi történik a súlyos állapotban lévő betegeikkel az utolsó óráikban. NewsThinkstockElfogták a 2-es metrón gázspray-vel fújó férfithttp://www.life.hu/news/20181125-elfogtak-a-2es-metron-gazsprayvel-fujo-ferfit-vasarnap.htmlElfogták a rendőrök azt a férfit, aki gázspray-vel fújta le a vitapartnerét szombaton a 2-es metrón – közölte a rendőrség vasárnap reggel honlapján. NewsOrigoPaprikaspray-t fújtak ki a 2-es metróban, többen rosszul lettek http://www.life.hu/news/20181124-paprikasprayt-fujtak-ki-a-2es-metroban-tobben-rosszul-lettek.htmlSzombat délután több órán keresztül nem járt a 2-es metró az Örs vezér tere és a Deák Ferenc tér között, miután valaki paprikaspray-t fújt ki az egyik szerelvényben. Többen rosszul lettek, az utasokat emiatt ki kellett menekíteni - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szombaton. NewsOrigoOldószert tettek társai egy kisdiák italába Sárváronhttp://www.life.hu/news/20181124-oldoszert-tettek-tarsai-egy-kisdiak-italaba-sarvaron.htmlKörömlakklemosó oldószert, acetont tett két osztálytársa egy alsós kislány italába Sárváron. A gyereket megfigyelésre kórházba vitték, de orvosai szerint nem szenvedett maradandó károsodást és már otthon lábadozik. NewsOrigoMetróban született meg egy kisbaba Párizsban: 25 évig ingyen utazhathttp://www.life.hu/news/20181124-metroban-szuletett-meg-egy-kisbaba-parizsban-25-evig-ingyen-utazhat.htmlA párizsi metróban született meg egy kisbaba szerda este. A közlekedési társaság 25 éven keresztül érvényes bérlettel ajándékozta meg. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.