Autóból dobta ki 2 hónapos gyermekét családja rosszallása miatt

Forrás: Pixabay.com -
halál tragédia autó gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicole Joan Stasio visszaköltözött Balira a családjához, hogy szeptemberben ott hozza világra születendő gyermekét. A család nem nézte jó szemmel a házasságon kívül fogant csöppséget. Az anya mély depresszióba esett, majd kidobta a csesemőt egy taxi ablakán, később pedig magával is végezni akart. 

A 32 éves Nicole Joan Stasio nyáron költözött vissza Balira a családjához azért, hogy szeptemberben majd ott hozza világra gyermekét. A családot bosszantotta, hogy a nő házasságon kívül szüli meg a csöppséget, így vissza akarták küldeni az Egyesült Államokba. Először nem akarta beadni a derekát, végül mégis úgy döntött, hogy novemberben visszautazik az USA-ba a kicsivel – írja a Crime Online-ra hivatkozva a Bors.

Taxival indult a repülőtérre, ám útközben úgy döntött, mégis marad. Megkérte a taxist, hogy forduljon meg, majd nem sokkal később a 2 hónapos csecsemőt kidobta az ablakon, aki a kórházba szállítás után belehalt a sérüléseibe. Magával is végezni akart, ám az öngyilkossági kísérlet nem sikerült. Állítólag a lelki problémák mellett a kábítószer is gondot jelentett a nő életében.

A nő ellen gyilkosság ügyében indítottak nyomozást.

2 hónapos gyermekét egy autó ablakán dobta ki az édesanya Forrás: Pixabay.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.