Friss fotó készült a Marsról

fotó űrszonda vörös bolygó Mars
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Friss fotót küldött a NASA központjába az InSight nevű űrszonda a Marsról.

Hét hónapnyi utazás után hétfő este landolt a Marson az InSight nevű űrszonda. A szerkezet azóta két képet is küldött a NASA központjának, ebből az első azonban eléggé homályosra sikeredett. Szerencsére a második már sokkal tisztább lett, jól látható rajta a vörös bolygó felszíne.

Érthető, hogy hatalmas öröm ez a projekten dolgozók számára, a menedzser, Tom Hoffman a Mashable-nek elmondta, nagyon hosszú nap volt számukra a tegnapi, de most egy új fejezet kezdődik az InSight számára, és elkezdhetik végre vizsgálni a bolygó felszínét.

Félmeztelenül fotózták Szorcsik Vikithttp://www.life.hu/sztarok/20181127-felmeztelenul-fotoztak-szorcsik-vikit.htmlSzorcsik Viki ezúttal sem vett túl sok ruhát magára, friss fotóján melleit csak a kezével takarja el. TV + Sztárok--Így néznek ki ma a Família Kft. szereplőihttp://www.life.hu/sztarok/20181127-igy-neznek-ki-ma-a-familia-kft-szereploi.htmlKi ne emlékezne a '90-es évek ikonikus magyar sorozatára, a Família Kft.-re? Cikkünkben most megmutatjuk, hogyan is néznek ki ma a Szép család tagjai. Lássuk! TV + Sztárok--Diego Maradona interjúján röhög a világ: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181127-diego-maradona-interjujan-rohog-a-vilag.htmlDiego Maradona ismét tett azért, hogy az egész világ rá figyeljen: felejthetetlen interjút adott. TV + Sztárok--ValóVilág 9: kiderült, hogy VV Roli lopta-e el VV Zsuzsu cuccaithttp://www.life.hu/sztarok/20181127-kiderult-hogy-vv-roli-loptae-el-vv-zsuzsu-cuccait.htmlVV Zsuzsu legféltettebb kincseinek lába kélt, a lány pedig meg volt győződve róla, hogy a tárgyai eltűnéséhez VV Rolinak van köze: hazugságvizsgálatnak vetette alá Rolit, így kiderült az igazság. TV + SztárokOrigoKatalin hercegné vicces ajándékot adott Harry hercegnekhttp://www.life.hu/sztarok/20181127-katalin-hercegne-vicces-ajandekot-adott-harry-hercegnek.htmlKatalin hercegné nagyon fején találta a szöget Harry ajándékával: évekkel ezelőtt vásárolt neki egy készletet, amellyel saját barátnőt „növeszthet” magának. TV + Sztárok--Chuck Norris sztárallűrök nélkül érkezett Magyarországra: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181127-chuck-norris-sztarallurok-nelkul-erkezett-magyarorszagra-video.htmlChuck Norris Magyarországra látogatott a Baptista Szeretetszolgálat adománygyűjtő gálájára. Az esemény utáni sajtótájékoztatón a Life.hu is ott lehetett. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.