Időjárás: a jövő héten enyhülés kezdődik

december időjárás November fagy előrejelzés tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A következő napokban igen hűvös, fagyos időre számíthatunk, de a jövő héten, úgy tűnik, enyhülés érkezik.

A borongós, esős napok után szerdán végre újra kisüt a nap. Az Országos Meteorológiai Szolgálat azt írja, a kelet felé távozó ciklon nyomában szárazabb és hidegebb levegő áramlik térségünk fölé. Szerdán már számottevő csapadék nem várható, és egyre többfelé kisüt a nap.

A jövő héten enyhül az idő Forrás: Köpönyeg

A következő napok fagyosak lesznek, a Köpönyeg előrejelzése szerint csütörtökön és pénteken változóan felhős, részben napos időre számíthatunk. Elvétve szállingózhat a hó. Fagyos idő ígérkezik reggelente -10 és -3, délutánonként -3 és +2 fok közötti értékekkel.

Hétvégén marad a hideg, téli idő, majd enyhülés kezdődik: a jövő hét közepén a nappali hőmérséklet elérheti a 6-7 fokot is.

Négy fehér bengáli tigris született a győri állatkertbenhttp://www.life.hu/news/20181127-negy-feher-bengali-tigris-szuletett-a-gyori-allatkertben.htmlBővült a győri állatkert népes családja, 4 fehér bengáli tigris született október 13-án. A kicsiket egyelőre nem láthatják a látogatók, de már a fotók nézegetése is megtölti a szíveket melegséggel. News--Friss fotó készült a Marsrólhttp://www.life.hu/news/20181127-friss-foto-keszult-a-marsrol.htmlFriss fotót küldött a NASA központjába az InSight nevű űrszonda a Marsról. News--Női holttestet találtak a nyíregyházi késelő csomagtartójábanhttp://www.life.hu/news/20181127-noi-holttestet-talaltak-a-nyiregyhazi-keselo-csomagtartojaban.htmlA 42 éves mátészalkai K. Antalt múlt hétten tartóztatta le a rendőrség, miután egy késsel életveszélyesen megsebesített egy bolti eladót Nyíregyházán. A rendőrök a férfihez köthető autó csomagtartójában egy női holttestre bukkantak. NewsThinkstockElkapták a tajvani szerzetest, aki homoerotikus orgiákat tartott bedrogozva: videó (18+)http://www.life.hu/news/20181126-elkaptak-a-tajvani-szerzetest-aki-homoerotikus-orgiakat-tartott-bedrogozva-video-18.htmlA 29 éves Kai Hung tajvani szerzetest kedden vették őrizetbe. A férfi bedrogozva tartott homoerotikus orgiákat, ezekről pedig videót is készített. A rajtaütéskor több terhelő bizonyíték is előkerült. NewsOrigoSírkövek között félmeztelenül táncoló nőt videóztak Skóciában (18+)http://www.life.hu/news/20181125-sirkovek-kozott-felmeztelenul-tancolo-not-videoztak-skociaban.htmlMeglepő jelenetet sikerült levideózni egy skót temetőben: félmeztelenül táncolt egy nő a sírkövek között. NewsOrigoElfogták a 2-es metrón gázspray-vel fújó férfithttp://www.life.hu/news/20181125-elfogtak-a-2es-metron-gazsprayvel-fujo-ferfit-vasarnap.htmlElfogták a rendőrök azt a férfit, aki gázspray-vel fújta le a vitapartnerét szombaton a 2-es metrón – közölte a rendőrség vasárnap reggel honlapján. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.