Az előrejelzések már mutatják, várható-e karácsonykor hó

Forrás: MTI/Komka Péter -
eső karácsony havazás időjárás előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan várják a fehér karácsonyt, és böngészik mindennap az előrejelzéseket annak reményében, hogy majd azt mutatja, amit szeretnének. És bár az időjárás ez alatt a közel egy hónap alatt még változhat, egyelőre nem jósolnak fehér karácsonyt. 

Az Accuweather előrejelzése szerint örülhetnek azok, akik utálják a hólapátolást, ugyanis most úgy tűnik, hogy nem lesz fehér karácsony. Bár még majdnem egy hónap van karácsonyig, így az előrejelzés feltehetőleg változik még addig.

Most azonban karácsonyra mínusz 2-3 fokot jósolnak, és ha hó nem is, egyelőre úgy tűnik, hogy eső lesz. De talán még van remény arra, hogy nem szürke, hanem fehér karácsonyunk lesz. Az év utolsó napján még napsütés is lehet.

Most úgy tűnik, hogy nem lesz fehér karácsony Forrás: MTI/Komka Péter

Mínusz 10 fokra hűlhet a levegő december első hétvégéjénhttp://www.life.hu/news/20181130-minusz-10-fokra-hulhet-a-levego-december-elso-hetvegejen-idojaras.htmlA hétvégén marad a hideg, helyenként mínusz 10 foknál is hidegebb lehet, kisebb havazás előrordulhat - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos előrejelzéséből.NewsThinkstockEnyhülés várható az időjárásban a jövő hétenhttp://www.life.hu/news/20181130-enyhules-varhato-az-idojarasban-a-jovo-heten-melegebb-lesz.htmlA nagyon hideg hétvége után hétfőtől kicsit fellélegezhetünk: jön az enyhülés. News--Rejtélyes földrengés rázta meg a bolygót, még keresik az okáthttp://www.life.hu/news/20181129-rejtelyes-foldrenges-razta-meg-a-bolygot-meg-keresik-az-okat.htmlKülönös szeizmikus eseményt figyeltek meg világszerte november 11-én, amelynek valószínűleg a Mayotte-nál zajló szeizmikus aktivitáshoz van köze. A tudósok egyelőre vizsgálják az okát. News--Így suhant át Magyarország fölött egy tűzgömb ma hajnalbanhttp://www.life.hu/news/20181129-igy-suhant-at-magyarorszag-folott-egy-tuzgomb-ma-hajnalban.htmlTűzgömb suhant át a nyugati, délnyugati égbolton ma hajnalban. NewsOrigoEgy 11 éves kislány kimentette négy testvérét egy égő házbólhttp://www.life.hu/news/20181129-egy-11-eves-kislany-ego-hazbol-mentette-ki-negy-testveret.htmlFüstszagot érzett egyik éjjel egy 11 éves ukrajnai kislány, aki azonnal felkelt, és kimenekítette az égő házból a négy testvérét. Később a szomszédok is a segítségükre siettek. News--Időjárás: hideg hétvége jönhttp://www.life.hu/news/20181129-idojaras-hideg-hetvege-jon.htmlFagyos reggelre ébredhettünk ma, de hétvégétől enyhülés kezdődik. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.