A szombathelyi trafikrablót kiskorú veszélyeztetéséért is elítélhették

Forrás: Shutterstock -
Szombathely trafikrabló szombathelyi trafikrabló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem először vétett a törvény ellen a szombathelyi trafikrabló, K. Aladár. A férfit 30 évvel ezelőtt halálra ítélték, amiért megölte a 11 éves Anitát. Úgy tűnik, hogy nemcsak ez terheli a lelkét, hanem néhány évvel ezelőtt kiskorú veszélyeztetéséért is elítélhették. 

A gyanú szerint K. Aladár november 20-án ronthatott be egy szombathelyi trafikba, ahol gázpisztollyal arcon lőtte az eladónőt, majd a bevételt követelte. A férfi 30 évvel ezelőtt megölte a 11 éves Lenti-Máhomfán élő Anitát. Tettéért halálra ítélték, ám mielőtt kivégezték volna, eltörölték a halálbüntetést. Húsz évet töltött a szegedi Csillagban.

K. Aladárt Szombathelyen őrizhetik (Képünk illusztráció) Forrás: Shutterstock

A Bors információi szerint K. Aladárt a közelmúltban lopás és kiskorú veszélyeztetése miatt elítélték. A lap úgy véli, hogy ezek alapján egy 14 év alatti gyermekkel keveredhetett lopásba. Úgy tudják, miután 2015-16 körül elfogták, a maximális 2 évet töltötte előzetes letartóztatásban, majd a maradék 1 évet is le kellett volna ülnie. A napokban vonult volna be a börtönbe. Azt írják, biztos forrásból úgy tudják, hogy a büntetés-végrehajtás már a behívóját is kiküldte K. Aladárnak. Jelenleg a szombathelyi bv-intézetben tarthatják fogva, elzárva a többi rabtól.

Megrögzött hazudozóként is elhíresült a szombathelyi trafikrabló. Sokáig egy nővel osztozott egy bérleményen, majd munkásszállón lakott, több álnevet is használt. Volt, akinek azt mondta, hogy a NAV elől bujkál, de olyan is akadt, akinek azt mondta, hogy Szerbiából érkezett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.