Yagya Bahadur Katuwal, a nepáli buszsofőr, aki meg tudja nyalni a homlokát

buszsofőr nyelv Nepál nyalás homlok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Yagya Bahadur Katuwal egy nepáli buszsofőr, aki meglehetősen különös képességgel rendelkezik: meg tudja nyalni a homlokát. 

A 35 éves nepáli buszsofőrt eddig csak a helyiek ismerték, de mára az egész világ tudja, milyen különleges képessége van: képes megnyalni a saját homlokát. Yagya Bahadur Katuwal ugyan a buszon nem mutogatja az adottságát, ugyanis a gyerekek megijednek tőle, de még a felnőttek is. A férfi hiszi, hogy neki van a leghosszabb nyelve a világon, és reméli, bekerülhet a Guinness Rekordok Könyvébe. A férfi egyébként fizikálisan és mentálisan is egészséges.

Yagya Bahadur Katuwal képes megnyalni a saját homlokát Forrás: Youtube
Időjárás: szeles napok jönnekhttp://www.life.hu/news/20181204-idojaras-szeles-napok-jonnek.htmlA ködös, esős időt hamarosan erős szél váltja fel. News--Elképesztő fotók: sárga hó esetthttp://www.life.hu/news/20181204-sarga-ho-esett-kinaban.htmlNagyon meglepődtek kora reggel a kínai Ürümcsi város lakói, mikor kinéztek az ablakon: mindent sárga hó borított.NewsOrigoFordulat az eltűnt villanyszerelők ügyében: megtalálták Orlik Vilmos autójáthttp://www.life.hu/news/20181203-fordulat-az-eltunt-villanyszerelok-ugyeben-megtalaltak-orlik-vilmos-autojat.htmlÚjabb bizonyíték került elő az eltűnt villanyszerelők, Orlik Vilmos és Mácsik Zoltán ügyében. A három éve eltűnt villanyszerelő autóját megtalálták a gyanúsított É. Imre egyik rokonánál. NewsOrigoA szombathelyi trafikrablót kiskorú veszélyeztetéséért is elítélhettékhttp://www.life.hu/news/20181203-a-szombathelyi-trafikrablot-kiskoru-veszelyezteteseert-is-elitelhettek.htmlNem először vétett a törvény ellen a szombathelyi trafikrabló, K. Aladár. A férfit 30 évvel ezelőtt halálra ítélték, amiért megölte a 11 éves Anitát. Úgy tűnik, hogy nemcsak ez terheli a lelkét, hanem néhány évvel ezelőtt kiskorú veszélyeztetéséért is elítélhették. News--Elgázoltak két embert Dunaújvárosbanhttp://www.life.hu/news/20181201-elgazoltak-ket-embert-dunaujvarosban.htmlElütöttek két gyalogost Dunaújvárosban. Egyikük a helyszínen életét vesztette. News--30 évvel ezelőtt ezt a kislányt ölte meg a szombathelyi trafikrablóhttp://www.life.hu/news/20181201-30-evvel-ezelott-ezt-a-kislanyt-olte-meg-a-szombathelyi-trafikrablo.htmlGázpisztollyal lőtte arcon a szombathelyi trafikost K. Aladár, aki 30 évvel ezelőtt megölte a Lenti-Máhomfán élő, 11 éves kislányt. Anita megkínzott testét egy patakban találták meg. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.