Hatalmas testével ölte meg a barátját a 133 kilós nő: a férfi megfulladt a súlya alatt

Forrás: Erie County Police Department -
súly gyilkosság halál megfojtotta fulladás test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 44 éves Windi Thomas testével, pontosabban a hájával fojtotta meg a barátját: a veszekedésük annyira eldurvult, hogy a nő 133 kilós testét használta fegyverként 57 kilós barátja ellen.

Harmadfokon is bűnösnek találták a 44 éves Windi Thomast, aki meggyilkolta a barátját. A pár valószínűleg veszekedett a történtek előtt, és alaposan fel is öntöttek a garatra, mielőtt a helyzet visszafordíthatatlanul eldurvult. A 133 kilós nő a testével fojtotta meg az 57 kilós barátját, Keeno Butlert, vallomásában azonban mást állított.

Hatalmas testével ölte meg barátját a 133 kilós nő Forrás: Erie County Police Department


A nő azt mondta, sokat ittak, és véletlenül esett a barátjára, amikor pedig magához tért és rájött, mi történt, azonnal értesítette a hatóságokat. A pennsylvaniai halottkém azonban olyan nyomokat fedezett fel az áldozat testén, ami ellentmondott a nő vallomásának: vágások voltak a kezein és a fején, valamint ütésnyomokat is találtak a férfin. A halál valódi oka valószínűleg az, hogy a nő ráült, a férfi pedig megfulladt – írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.