Németh Lajos szerint ilyen lesz az idei tél

Fotó: Talán Csaba -
karácsony Németh Lajos időjárás előrejelzés tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Lajos elárulta, mit vár az idei téltől.

Németh Lajos Ausztriából jelentkezett be a TV2 műsorában, és próbálta megjósolni, milyen is lesz az idei telünk.

Mint a hullámvasút, úgy viselkedik az időjárásunk. Nem kell nagy jósnak lenni, hogy azt mondjam, az idei tél is úgy telik el, hogy lesznek benne lehűlő szakaszok, egy-egy hidegfront, sarkvidéki eredetű levegő hatására, akkor lehet éjszakánként mínusz 10 fok alatti hőmérséklet. És természetesen lesznek benne enyhülő szakaszok" – magyarázta a meteorológus.

Németh Lajos elárulta azt is, nagyon nehéz megjósolni, lesz-e idén fehér karácsony. Mint mondja, előfordulhat, hiszen Erzsébetkor havazott Magyarország északnyugati részén, és a népi időjárási regula szerint ez azt jelenti, hogy karácsonykor is havazásra lehet számítani. Kifejtette, az előrejelzések azt mutatják, a következő években a klímánk egyre inkább mediterrán jellegűvé válik.

Az enyhe, viszonylag csapadékos tél a jellemző, de a csapadék az eső, havas eső formájában fordul majd elő, és egyre kevesebb fagyos napot vetítenek előre ezek a modellek. Hozzá kell lassan szoknunk, persze van, akinek ez jó hír. Jó hír azért, mert kevesebb a fűtésszámla, jó hír azért, mert nem kell havat lapátolni. Tehát a kilátások a következő évekre, évtizedekre nem éppen pozitívak."

Sztárok, akik arról híresek, hogy nem csinálnak semmit: Paris Hiltontól Kevin Federline-ighttp://www.life.hu/sztarok/20181205-sztarok-akik-arrol-hiresek-hogy-nem-csinalnak-semmit-paris-hiltontol-kevin-federline-ig.htmlA kezdetek kezdetén még azért vált híressé valaki, mert valami maradandót, figyelemre méltót tett le az asztalra: gyönyörűen énekelt, lebilincselő alakítást nyújtott egy filmben, vagy egyéb kivételes tehetsége volt, ami miatt felfigyeltek rá az emberek. Mára azonban már nem kell feltétlenül tenni valami értékes dolgot tenni azért, hogy valaki híres, vagy inkább hírhedt legyen. Akadnak bőven olyan celebek, akik éppen arról híresek, hogy különösebben semmit nem csinálnak. TV + SztárokOrigoKatalint és Vilmost hógolyóval dobálták meg: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181205-katalint-es-vilmost-hogolyoval-dobaltak-meg.htmlKatalint és Vilmost hógolyóval dobálták meg a Mikulás-ünnepségen. TV + Sztárok--A Dal 2019: Pápai Joci újra nekivág a versenynekhttp://www.life.hu/sztarok/20181205-a-dal-2019-papai-joci-ujra-nekivag-a-versenynek.htmlBár Pápai Joci egyszer már megjárta az Eurovíziót, most ismét megpróbál kijutni a világ legrégebbi zenei fesztiváljára, hiszen az Origo megéneklője egy újabb dallal indul A Dal 2019-es évadában. Joci a Life.hu-nak elmondta, miért tartotta fontosnak, hogy az új dalával megmérkőzzön, valamint, hogy az új nótája miről is szól pontosan. TV + Sztárok--A Dal 2019: Nagy Feró elárulta, hogyan fog pontoznihttp://www.life.hu/sztarok/20181205-a-dal-2019-nagy-fero-elarulta-hogyan-fog-pontozni.htmlA nemzet csótánya, Nagy Feró lett A Dal című eurovíziós műsor új zsűritagja. Feró a Life.hu-nak elmondta, számára egyáltalán nem az európai zenei trendek lesznek a bírálatában mérvadók, hanem az, hogy éppen abban a pillanatban számára mi tetszik. A pontos értékelési tervéről és arról, hogy mivel tölti a nyugdíjas éveit, szintén mesélt. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoSoma megpofozta Nádai Anikót A konyhafőnök VIP – A séfek csatájábanhttp://www.life.hu/sztarok/20181205-soma-megpofozta-nadai-anikot-a-konyhafonok-vip-a-sefek-csatajaban.htmlElragadták az indulatai Soma Mamagésát A konyhafőnök VIP – A séfek csatája című műsorban. Megpofozta csapattársát, Nádai Anikót, aki másként akarta az előnyüket kihasználni, mint ő. TV + Sztárok--Elsikkasztotta Király Linda pénzét a menedzserehttp://www.life.hu/sztarok/20181205-elsikkasztotta-kiraly-linda-penzet-a-menedzsere.htmlKiderült, mi lehet az oka annak, hogy Király Lindából a mai napig nem lett világsztár. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.