Az állatok utálták a valóságban megépített Noé bárkáját

építés állatok Noé Biblia Noé bárkája
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetven méter hosszú és tizenhárom méter széles az a bárka, amely egy holland férfi, Aad Peters tulajdona. A hajó a bibliai Noé bárkáját hivatott reprezentálni, ám az állatok utálták. 

Egy keresztény üzletembertől, John Huiberstől vette meg a bibliai Noé bárkájának mását a holland Aad Peters. A hajó 2005-ben készült - írja a Daily Star.

A bárka egyébként 70 méter hosszú, és 13 méter széles. Méretéből adódóan azt gondolhatnánk, hogy tökéletes arra, amire eredetileg szánták, vagyis hogy megmentse a föld állatait. Meg is próbáltak például egy elefántot felvinni a fedélzetre, ám ez nem sikerült. Úgy tűnik, az állatok utálják a bárkát.

Hollandia Flevoland tartományát egyébként 10 éve tényleg egy hatalmas vihar sújtotta.

Michelle Lyons 280 ember kivégzését láttahttp://www.life.hu/news/20181206-michelle-lyons-280-ember-kivegzeset-latta.htmlHabár már leszámolt élete azon részével, Michelle Lyons sosem fogja elfelejteni a kivégzőkamrák szagát: majdnem 300 ember halálának volt szemtanúja. NewsOrigoA nyíregyházi késelős gyilkos nemrég hárommilliót nyert egy vetélkedőnhttp://www.life.hu/news/20181206-a-nyiregyhazi-keselos-gyilkos-nemreg-harom-milliot-nyert-egy-vetelkedon.htmlKiderült: nemrég milliókat nyert egy tévés vetélkedőben a nyíregyházi gyilkos. NewsThinkstockÖngyilkos lett a BBC népszerű rádiósa, Vicki Archerhttp://www.life.hu/news/20181206-ongyilkos-lett-a-bbc-nepszeru-radiosa-vicki-archer.htmlVicki Archer, a BBC Shropshire sztárja egyszer csak kisétált a rádióstúdióból adás közben. Pár órával később holtan találtak rá. NewsOrigoElhunyt a 17 éves mexikói tini, miután a barátnője kiszívta a nyakát.http://www.life.hu/news/20181205-elhunyt-a-17-eves-mexikoi-tini-miutan-a-baratnoje-kiszivta-a-nyakat.htmlStroke-ot kapott egy 17 éves tinédzser fiú, miután a barátnője kiszívta a nyakát. NewsOrigoBudapesten végeztetett plasztikai műtétet a brit nő, belehalthttp://www.life.hu/news/20181205-budapesten-vegeztetett-plasztikai-mutetet-a-brit-no-belehalt.htmlA kétgyermekes brit anyuka a plasztikai műtét után rosszul lett, majd belehalt az operációt követő komplikációba. NewsOrigoAz eltűnt villanyszerelők rokonai transzparensekkel jelentek meg É. Imre tárgyalásánhttp://www.life.hu/news/20181205-az-eltunt-villanyszerelok-rokonai-transzparensekkel-jelentek-meg-e-imre-targyalasan.htmlSzívszorító feliratokkal teleírt transzparensekkel jelentek meg az eltűnt villanyszerelők, Mácsik Zoltán és Orlik Vilmos rokonai É. Imre tárgyalásán. A gyanúsított letartóztatásának meghosszabbításáról tárgyaltak volna, ám a tárgyalást el kellett napolni. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.