Sokkoló látványban volt része a nőnek, aki egy gyorséttermi csirkét rendelt

KFC csirke gyorsétterem sokkoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkoló dolgot talált a sült csirkében egy nő, miután egy gyorsétteremben vásárolt.

A 26 esztendős Sarah nemrég a KFC-ben vásárolt sült csirkét, ám az étel nem pont olyan volt, mint amilyenre számított. Szétbontva ugyanis talált benne egy agyra emlékeztető nagyon furcsa dolgot.

Már majdnem végeztem a csirkével, amikor észrevettem. Annyira undorító volt, hogy majdnem elhánytam magam...” – idézi Sarah szavait a DailyMail.

Természetesen szóvá is tette a gyorsétteremnek a gusztustalanságot, és meglepő módon választ is kapott tőlük. Azt írták a nőnek, hogy nyugodjon meg, biztosan nem agyról van szó, lehet, hogy a csirke veséje volt...

A nőt sokkolta a látvány Forrás: Facebook
Németh Lajos úgy sejti, idén sem lesz fehér karácsonyhttp://www.life.hu/news/20181212-nemeth-lajos-ugy-sejti-iden-sem-lesz-feher-karacsony.htmlNémeth Lajosnak nincsenek túl jó hírei arra vonatkozóan, lesz-e idén fehér karácsonyunk. NewsFotó: Szabó Gábor - Origo25 tűzoltó takarította el a kiömlött 1 tonna csokoládéthttp://www.life.hu/news/20181212-25-tuzolto-takaritotta-el-a-kiomlott-1-tonna-csokoladet.htmlEgy üzemi baleset miatt 1 tonna csokoládé ömlött az úttestre a vesztfáliai Werlben kedden. Nem kevesebb mint 25 tűzoltó kellett ahhoz, hogy eltakarítsák. News--A környezetszennyezés miatt megtapasztalhatjuk, milyen volt az idő 3 millió évvel ezelőtthttp://www.life.hu/news/20181212-a-kornyezetszennyezes-miatt-megtapasztalhatjuk-milyen-volt-az-ido-3-millio-evvel-ezelott.htmlAz Amerikai Tudományos Akadémia hétfőn megjelent tanulmányában azt fejtegette, hogy nem is olyan sokára, akár már 2030-ban megtapasztalhatjuk, milyen volt az időjárás évmilliókkal ezelőtt. Legalábbis akkor, ha ugyanígy halad tovább a szén-dioxid-kibocsátás.NewsOrigoMegjósolta a New York-i terrortámadást és a brexitet: ezt jövendöli 2019-re Baba Vangahttp://www.life.hu/news/20181212-ezt-jovendolte-2019re-baba-vanga-a-vak-josno.htmlBaba Vanga, a vak jósnő már két évtizede elhunyt, ám még életében megmondta, mire számíthatunk 2019-ben. Jóslatait nem érdemes félvállról venni, hiszen megjövendölte az Iszlám Állam felemelkedését, a New York-i terrortámadást és a brexitet is.News--Elválik férjétől a nő, aki egy 300 éves kalózhoz ment hozzáhttp://www.life.hu/news/20181211-elvalik-ferjetol-a-no-aki-egy-300-eves-kalozhoz-ment-hozza.htmlBejelentette házasságának végét a 46 éves Amanda Sparrow Large, aki azzal lett híres, hogy egy sámán által celebrált esküvőn hozzáment egy 300 éves kalóz szelleméhez. News--Elhunyt a 12 éves Roger, a világ legizmosabb kengurujahttp://www.life.hu/news/20181211-elhunyt-a-12-eves-roger-a-vilag-legizmosabb-kenguruja.htmlRoger, a világ legizmosabb kenguruja 2015-ben lett világszenzáció, amikor a róla készült fotók bejárták az internetet. Az állat ugyanis úgy nézett ki, mintha teljesen kigyúrta volna magát. A 12 éves kenguru most örök álomra szenderült. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.