Férjhez ment India leggazdagabb emberének lánya: 28 milliárdot költöttek a lagzira

lakodalom esküvő luxus India
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten férjhez adta lányát India leggazdagabb embere. Szinte szó szerint hét országra szóló lakodalmat tartott a család.

Nem mindennapi esküvőre került sor a minap Indiában: az ország leggazdagabb emberének lánya ment férjhez. A lagzi, ami több napig tartott, állítólag 28 milliárd forintba került összesen.

A Ripost azt írja, az örömapa, Mukesh Ambani vagyona nagyjából 43,5 milliárd dollár, így valószínűleg nem okozott neki nagy problémát ennek az összegnek a kifizetése.

Isha Ambani és Anand Piramal az Udaipurban található 27 emeletes Ambani-toronyban mondta ki a boldogító igent. Az épület és az oda vezető út elképesztő pompában úszott, több száz méternyi égősor és több ezer élő virág díszített mindent.

Az eseményen állítólag rengeteg világsztár vett részt, köztük Priyanka Chopra színésznő, aki szintén nemrég házasodott: Nick Jonashoz ment hozzá.

Keanu Reeves és Jessica Alba is látott már szellemethttp://www.life.hu/sztarok/20181213-keanu-reeves-es-jessica-alba-is-latott-mar-szellemet.htmlSokan hátborzongató, félelmetes élményként mesélnek egy-egy ilyen találkozásról, mások elfogadják a szellemek létezését, sőt, szívesen osztoznak velük az otthonukon. A sztárok között is van, aki így, van, aki úgy viszonyul a hívatlan látogatóhoz. Az biztos, hogy a nők sokkal nyitottabbak és fogékonyabbak a természetfeletti jelenségek befogadására, vagy a férfiak egyszerűen csak nem merik bevallani. Csupán egyetlen macsó sztár vállalta be, hogy elárulja, valójában ő is látott szellemet gyerekkorában. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra szexi fotót posztolt magárólhttp://www.life.hu/sztarok/20181214-ordog-nora-szexi-fotot-posztolt-magarol.htmlRitkán készül ennyire szexi fotó Ördög Nóráról, mint amilyet nemrég tett közzé a csinos műsorvezető közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoNem emelnek vádat Czeizel Endre szeretője ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20181214-nem-emelnek-vadat-czeizel-endre-szeretoje-ellen.htmlKiderült: nem emelnek vádat Czeizel Endre szeretője, Dóra ellen. TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoValóVilág 9: Reni és Vivi hatalmas veszekedést produkáltakhttp://www.life.hu/sztarok/20181213-valovilag-9-reni-es-vivi-hatalmas-veszekedest-produkaltak.htmlKrisztián hazugságvizsgálatra küldené villabeli kedvesét, Vivient. Arra kíváncsi, vajon a lány szerelmes-e belé, és volt-e valami közte és Csoki között. Enne kapcsán robbant ki a ValóVilág 9 történetének egyik legnagyobb veszekedése. TV + Sztárok--Miló Viktória és Gelencsér Tímea is versenyez az Exatlon Hungary című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181213-milo-viktoria-es-gelencser-timea-is-versenyez-az-exatlon-hungary-cimu-musorban.htmlKiderült, Miló Viktória és Gelencsér Tímea is az Exatlon Hungary versenyzői között lesznek. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: Krisztián Adrit hívta ki párbajrahttp://www.life.hu/sztarok/20181213-valovilag-9-krisztian-adrit-hivta-ki-parbajra.htmlNem lepte meg a villatársait döntésével a ValóVilág 9 villájában Krisztián. A férfi megnevezte, ki az, akit kihív párbajozni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.