Magyar nő gyilkolt egy osztrák városban: a helyieket sokkolták a történtek

gyilkosság Ausztria Villach
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A helyieket sokkolta az a gyilkosság, amelyet egy magyar nő követett el az ausztriai Villachban.

Osztrák nyugdíjasoktól zsarolt ki nagyobb összegeket három középkorú nőből álló bűnbanda Villachban. Aki nem fizetett, azt átkokkal fenyegették meg, majd figyelmeztetés gyanánt még ingatlanokat is felgyújtottak. Kiderült, hogy a banda egyik tagja egy 43 éves magyar nő, akit gyilkossággal is vádolnak.

A magyar nő egy idős asszonyt ölt meg Forrás: Shutterstock

A Blikk azt írja, H. Barbara a bandavezér, Margit T. parancsát teljesítette akkor, amikor megfojtott egy idős nőt. Az áldozat bűne mindössze annyi volt, hogy ki akarta törölni végrendeletéből a „főboszorkányt”. Margit T. azzal zsarolta meg a magyar nőt, hogy rontást hoz 7 éves gyermekére, ha nem követi el a gyilkosságot.

Még mindenki sokkos állapotban van. Én 43 éve vagyok itt rendőr, de ilyen borzalmat még nem tapasztaltam” – nyilatkozta a helyi rendőrfőnök.

Hétvégi havazásra figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálathttp://www.life.hu/news/20181214-hetvegi-havazasra-figyelmeztet-az-orszagos-meteorologiai-szolgalat.htmlAz ország több területén is havazásra lehet számítani a hétvégén. Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint lesz olyan terület, ahol 15 centiméter is eshet. News--Férjhez ment India leggazdagabb emberének lánya: 28 milliárdot költöttek a lagzirahttp://www.life.hu/news/20181214-ferjhez-ment-india-leggazdagabb-emberenek-lanya-28-milliardot-koltottek-a-lagzira.htmlA héten férjhez adta lányát India leggazdagabb embere. Szinte szó szerint hét országra szóló lakodalmat tartott a család. NewsOrigoA peronon végezte el a nagydolgát egy nő (18+)http://www.life.hu/news/20181214-a-peronon-vegezte-el-nagy-dolgat-egy-no.htmlMegdöbbentő videó került fel az internetre: egy nő kiszállva a metróból a peronon intézte el a „nagydolgát”. News--Betört a szomszédba: letartóztatták a Cannibal Corpse zenészéthttp://www.life.hu/news/20181214-betort-a-szomszedba-letartoztattak-a-cannibal-corpse-zeneszet.htmlLetartóztatták a rendőrök a Cannibal Corpse nevű banda egyik zenészét, Patrick O'Briant, miután betört a szomszédja házába. NewsThinkstockA fürdőkád vizébe ejtette a mobiltelefonját, halálos áramütést szenvedett a tinédzserhttp://www.life.hu/news/20181214-a-furdokad-vizebe-ejtette-a-mobiltelefonjat-halalos-aramutest-szenvedett-a-tinedzser.htmlSzörnyű tragédia történt Oroszországban: egy 15 éves lány életét vesztette a fürdőkádban áramütés következtében. NewsOrigoA környezetszennyezés miatt megtapasztalhatjuk, milyen volt az idő 3 millió évvel ezelőtthttp://www.life.hu/news/20181212-a-kornyezetszennyezes-miatt-megtapasztalhatjuk-milyen-volt-az-ido-3-millio-evvel-ezelott.htmlAz Amerikai Tudományos Akadémia hétfőn megjelent tanulmányában azt fejtegette, hogy nem is olyan sokára, akár már 2030-ban megtapasztalhatjuk, milyen volt az időjárás évmilliókkal ezelőtt. Legalábbis akkor, ha ugyanígy halad tovább a szén-dioxid-kibocsátás.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.