Nyomoz a szlovák rendőrség: tinédzsereket gázolt halálra a vonat

Forrás: Shutterstock -
gázolás halál tragédia vonat nyomozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A karácsonyi ünnepek alatt két tinédzsert gázolt halálra a vonat a gölnicbányai járásban.

Két tinédzsert, Patríciát és Jozefet gázolta halálra egy vonat december 25-én a gölnicbányai járásban. A Ripost cikke szerint a két fiatal a szlovák rendőrség tájékoztatása szerint a síneken tartózkodott. A mozdonyvezető akkor látta meg őket, amikor már csak 50 méterre volt tőlük.

Azonnal meghúzta a vészféket, ám ez sem segített. A lány 14, a fiú pedig 15 éves volt.

Két fiatalt gázolt halálra a vonat Forrás: Shutterstock

Ezek a tárgyak szorultak idén az amerikaiak testnyílásaiba (18+)http://www.life.hu/news/20181227-ezek-a-targyak-szorultak-iden-az-amerikaiak-testnyilasaiba.htmlIdőről időre megdöbbentő adatokkal szolgálnak a különböző országok sürgősségi osztályai a tekintetben, hogy a páciensek milyen tárgyakat dugdosnak egyes testnyílásaikba. Nem, nem csak a gyerekek. News--Kedvenc időutazóink 2018-ból: mindent láttak, ami hihetetlenhttp://www.life.hu/news/20181213-kedvenc-idoutazoink-2018bol-mindent-lattak-ami-hihetetlen.htmlIdőről időre feltűnnek olyan férfiak és nők, akik vallják: ők bizony képesek utazni az időben. Vagy önszántukból, vagy valamilyen megbízásra, de megtették. Történeteik általában furcsák, megdöbbentőek, de valljuk be: ha ezeket olvassuk, kicsit kiszakadunk a nap sodrásából, és jó rajtuk mosolyogni. Mi most összeszedtük 5 kedvencünket, akik 2018-ban rukkoltak elő azzal, hogy képesek nemcsak térben, hanem időben is mozogni. NewsOrigoElőször kelt át ember egyedül, segítség nélkül az Antarktikánhttp://www.life.hu/news/20181227-eloszor-kelt-at-ember-egyedul-segitseg-nelkul-az-antarktikan.htmlElőször kelt át ember egyedül, segítséget mellőzve az Antarktikán. Az oregoni Colin O'Brady csaknem 1600 kilométert tett meg 54 nap alatt, szerdán fejezte be a távot. News--Több mint ötezerszer riasztották a mentőket karácsonykorhttp://www.life.hu/news/20181227-tobb-mint-otezerszer-riasztottak-a-mentoket-karacsonykor-mentoszolgalat.htmlKarácsonykor 5221 emberhez hívtak mentőt Magyarországon - tájékoztatta az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és PR-vezetője csütörtökön az MTI-t.NewsElhunyt a magyar navigátor, Rácz Bencehttp://www.life.hu/news/20181227-elhunyt-a-magyar-navigator-racz-bence.htmlBenik Balázs mellett is navigált Rácz Bence, aki mindössze 49 évesen a napokban elhunyt. News--Hidegfront hoz szelet, csapadékot az elkövetkező napokbanhttp://www.life.hu/news/20181227-hidegfront-hoz-szelet-csapadekot-az-elkovetkezo-napokban-idojaras.htmlHétvégén, az év utolsó napjaiban változékonnyá válik az időjárás. Hidegfront érkezik a Kárpát-medencébe, ami szelet, csapadékot hoz magával. Szilveszterkor és újévkor újabb hidegfront jön, éjszaka már fagyok lesznek, de nappal 0 fok fölé kúszik a hőmérséklet, hó, eső akkor már nem várható. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.