Megdöbbentő képsorok: sötét tárgyat láttak elsuhanni a Hold előtt

teória UFO összeesküvés-elmélet földönkívüli Hold
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi felvétel került fel a YouTube-ra a napokban. A képsorokon jól látszik, hogy egy rejtélyes tárgy suhan el a Hold előtt. A néhány másodperces történés azonnal beindította az összeesküvés-elméletek rajongóinak képzeletét. 

Az MrMBB333 nevű YouTube-csatornának küldött be egy felvételt valaki, melyen úgy tűnik, mintha egy rejtélyes tárgy vagy árny suhanna át a Hold előtt. A filmek rajongóit kísértetiesen emlékeztetheti arra, amikor E. T., a földönkívüli csinált hasonlót egy kerékpár segítségével.

Erre a YouTube-csatornára rendszeresen kerülnek fel hasonló videók, melyek felpiszkálják az összeesküvés-elméletek, valamint az ufók rajongóit is. Ez a videó a jelek szerint idén december 21-én készült. Most is felmerült, hogy földönkívüliek lehetnek a jelenség mögött, akárcsak akkor, amikor egy férfi rejtélyes kőhalmokat látott a NASA felvételein.

Egy meztelen férfit mutatott a tévé véletlenül időjárásjelentés közben (18+)http://www.life.hu/news/20181228-egy-meztelen-ferfit-mutatott-a-teve-veletlenul-idojarasjelentes-kozben.htmlIgen csak kínos helyzetbe került az a spanyol riporter, akinek a bejelentkezésében egy férfi nemi szerv villant meg élő adásban. NewsOrigo2018 legnagyobb katasztrófáihttp://www.life.hu/news/20181211-2018-legnagyobb-katasztrofai.htmlEzt az évet sem úsztuk meg katasztrófák nélkül. Nem kímélték bolygónkat a hurrikánok és az erdőtüzek sem. Rengetegen vesztették életüket az ítéletidőnek köszönhetően, nyáron pedig a genovai hídomlás híre rázta meg a világot. Nézzük, melyek voltak 2018 legfontosabb és egyben legtragikusabb eseményei! News--Ezt gondolja a villachi boszorkánytrió vezetőjének férje a gyilkos magyar nőrőlhttp://www.life.hu/news/20181228-ezt-gondolja-a-villachi-boszorkanytrio-vezetojenek-ferje-a-gyilkos-magyar-norol.htmlÁrtatlannak nevezte férje az ausztriai boszorkánytrió állítólagos vezetőjét, aki a feltételezések szerint gyilkosságra vette rá a magyar H. Barbarát. NewsThinkstockEzt kell tudnod a karácsonyi ajándékok visszavásárlásárólhttp://www.life.hu/news/20181228-ezt-kell-tudnod-a-karacsonyi-ajandekok-visszavasarlasarol.htmlKarácsony után sokan kapnak olyan ajándékot, amely vagy méretében nem megfelelő vagy pedig egyszerűen nincs rá szükség. Ilyenkor a legtöbben elrohannak a boltba, hogy visszakérjék az árát. De vajon köteles az eladó visszafizetni a pénzt? Eláruljuk! NewsOrigoIdőjárás: viharos szél és eső is jöhet az év utolsó napjaibanhttp://www.life.hu/news/20181228-idojaras-viharos-szel-es-eso-is-johet-az-ev-utolso-napjaiban.htmlSzinte mindent láthatunk az év utolsó napjaiban, ami az időjárást illeti. Készülhetünk viharos szélre, esőre, záporra, napsütésre, de még hóra is. NewsOrigoEzek a tárgyak szorultak idén az amerikaiak testnyílásaiba (18+)http://www.life.hu/news/20181227-ezek-a-targyak-szorultak-iden-az-amerikaiak-testnyilasaiba.htmlIdőről időre megdöbbentő adatokkal szolgálnak a különböző országok sürgősségi osztályai a tekintetben, hogy a páciensek milyen tárgyakat dugdosnak egyes testnyílásaikba. Nem, nem csak a gyerekek. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.