Ezért lehetett öngyilkos August Ames pornósztár

Forrás: Instagram/August Ames -
halál öngyilkos August Ames öngyilkosság OK
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
23 évesen követett el öngyilkosságot August Ames pornószínésznő. Akkor az internetes zaklatásokat okolták, de kiderült, hogy több is lehetett végzetes tette mögött. 

Sokkolta a szakmát, amikor kiderült, hogy August Ames fiatal pornósztár öngyilkos lett. 2017 decemberében vetett véget életének az akkor 23 éves lány, méghozzá az akkori magyarázat szerint depressziója miatt, mely az internetes zaklatások következtében alakult ki. A pornósztár azután kapott rengeteg kritikát miután kijelentette, nem hajlandó olyan férfiakkal forgatni, akik melegpornóban is szerepeltek.

Ezért lehetett öngyilkos August Ames Forrás: Instagram/August Ames

Nemrég azonban megpróbálták kideríteni, hogy valójában mi is lehetett az oka annak, hogy August Ames öngyilkosságot követett el. John Ronson újságíró és társai arra jutottak, hogy az utolsó, de ki nem adott filmje lehetett mindennek az elindítója, annak is az utolsó jelenete. Bár azt nem részletezik, hogy mi történt abban a pornófilmben, de meggyőződésük, hogy ez volt az ok, az internetes zaklatás pedig csak az utolsó csepp a pohárban – írja a New York Post nyomán a Blikk.

Holttestet találtak az M3-as autópályánhttp://www.life.hu/news/20190102-holttestet-talaltak-az-m3as-autopalyan-1.htmlHolttestet találtak az M3-as autópályán január másodikán. A rendőrség bejelentés alapján érkezett ki a helyszínre, és megkezdték a vizsgálatot. NewsOrigoSarkvidéki levegő érkezik az ország föléhttp://www.life.hu/news/20190101-sarkvideki-levego-erkezik-az-orszag-fole-itt-a-hideg-idojaras.htmlSarkvidéki eredetű levegő érkezik az ország fölé, jelentősen visszaesik a hőmérséklet - hívta fel a figyelmet kedden a Facebook-oldalára feltöltött videójában az Országos Meteorológiai Szolgálat, amely szerdára több megyére figyelmeztetést is kiadott az erős szél miatt. NewsOrigoTűzijátéktól sérült meg egy kislány Győrbenhttp://www.life.hu/news/20190101-tuzijatektol-serult-meg-egy-11-eves-kislany-gyorben.htmlMegsérült egy 11 éves kislány egy helytelenül használt tűzijátéktól kedd hajnalban - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoÍgy alakulnak 2019-ben a hosszú hétvégékhttp://www.life.hu/news/20190101-igy-alakulnak-2019ben-a-hosszu-hetvegek.htmlBár holnap indul a munkahét, már most lehet programokat tervezni a hosszú hétvégékre. News--Január 1-jén hal meg a legtöbb emberhttp://www.life.hu/news/20181230-januar-1-az-ev-legveszelyesebb-napja.htmlEgy kutatás szerint újévkor 5 százalékkal több ember hal meg, mint bármely más napon az évben. NewsOrigoOrszágszerte csaknem 3000-szer riasztották a mentőket szilveszter éjszakájánhttp://www.life.hu/news/20190101-orszagszerte-csaknem-3000szer-riasztottak-a-mentoket-szilveszter-ejszakajan-2018.htmlA mentőket országosan 2980 esetben riasztották szilveszterkor, ebből a fővárosi feladatszám 830 volt - közölte az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és PR-vezetője kedd reggel az MTI-vel. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.