autópálya holttest M3
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Holttestet találtak az M3-as autópályán január másodikán. A rendőrség bejelentés alapján érkezett ki a helyszínre, és megkezdték a vizsgálatot.

Január másodikán, 1 óra 38 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre: az M3-as autópálya fővárosból kifelé vezető oldalán, a 11-es kilométerszelvénynél egy holttestet találtak. A hatóság emberei kiérkeztek a helyszínre, és azonnal megkezdték a körülmények kivizsgálását.

Egyelőre bővebb információval nem szolgáltak. A helyszíni szemle idejére az M3-as autópálya fővárosból kifelé vezető oldalán a 12-es és 13-as kilométerszelvény között a két külső forgalmi sávot a rendőrök lezárták – írja a Police.hu.

Később kiderült, hogy egy fiatal nő az áldozat, elgázolták. A hírek szerint összeveszett barátjával, kiszállt az autóból, amely az autópálya kivezető szakaszához közeli parkolóban állt, rázárta barátjára az ajtót és gyalog indult el az M3-ason. Nem sokkal később megtörtént a tragédia.

Sarkvidéki levegő érkezik az ország föléhttp://www.life.hu/news/20190101-sarkvideki-levego-erkezik-az-orszag-fole-itt-a-hideg-idojaras.htmlSarkvidéki eredetű levegő érkezik az ország fölé, jelentősen visszaesik a hőmérséklet - hívta fel a figyelmet kedden a Facebook-oldalára feltöltött videójában az Országos Meteorológiai Szolgálat, amely szerdára több megyére figyelmeztetést is kiadott az erős szél miatt. NewsOrigoTűzijátéktól sérült meg egy kislány Győrbenhttp://www.life.hu/news/20190101-tuzijatektol-serult-meg-egy-11-eves-kislany-gyorben.htmlMegsérült egy 11 éves kislány egy helytelenül használt tűzijátéktól kedd hajnalban - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoÍgy alakulnak 2019-ben a hosszú hétvégékhttp://www.life.hu/news/20190101-igy-alakulnak-2019ben-a-hosszu-hetvegek.htmlBár holnap indul a munkahét, már most lehet programokat tervezni a hosszú hétvégékre. News--Országszerte csaknem 3000-szer riasztották a mentőket szilveszter éjszakájánhttp://www.life.hu/news/20190101-orszagszerte-csaknem-3000szer-riasztottak-a-mentoket-szilveszter-ejszakajan-2018.htmlA mentőket országosan 2980 esetben riasztották szilveszterkor, ebből a fővárosi feladatszám 830 volt - közölte az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és PR-vezetője kedd reggel az MTI-vel. NewsOrigoHalálos baleset történt szilveszter éjszaka az M0-sonhttp://www.life.hu/news/20190101-halalos-baleset-tortent-szilveszter-ejszaka-az-m0ason-egy-no-eletet-vesztette.htmlAz M0-s autóúton, Üllő külterületénél december 31-én, 20 óra 55 perckor eddig tisztázatlan körülmények között két személygépkocsi ütközött. NewsOrigoAz újévi fogadalmat tevők egytizede tartja be vállalásaithttp://www.life.hu/news/20181231-az-ujevi-fogadalmat-tevok-egytizede-tartja-be-vallalasait-kutatas.htmlKülönböző kutatások szerint az újévi fogadalmat tevő emberek tíz százaléka tartja csak be vállalásait - mondta Kalamár Hajnalka klinikai pszichológus az M1 aktuális csatornának nyilatkozva. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.