Nostradamus szerint hatalmas pusztítást okoznak 2019-ben hazánkban az árvizek

Forrás: Origo -
jóslat árvíz természeti katasztrófa Nostradamus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nostradamus szerint Magyarországon 2019-ben hatalmas pusztítást okoznak az árvizek.

Nem túl pozitív jóslatai vannak Nostradamusnak 2019-re és sajnos ezek hazánkat is érintik – számolt be róla a Blikk. A lap azt írja, a látnok szerint Európában hatalmas árvizek fognak pusztítani, amelyek a legnagyobb kárt hazánkban okozzák.

Nostradamusnak szörnyű jóslatai vannak Forrás: Origo

További jóslatai közé tartozik, hogy ebben az esztendőben földrengések és hurrikánok rázzák meg az Amerikai Egyesült Államokat, valamint kezdetét veszi a III. világháború, amely összesen 27 évig fog tartani.

Érdekesség, hogy Nostradamus szerint 2019 lesz az az év, amely során megtanulunk az állatokkal kommunikálni, és hatalmas előrelépéseket teszünk az orvostudományban: kifejlesztjük azt a szert, amellyel elérjük, hogy az emberek 200 évig élhessenek.

Kiderült, mennyit költenek a magyarok alkoholrahttp://www.life.hu/news/20190104-kiderult-mennyit-koltenek-a-magyarok-alkoholra.htmlAz összes kiadásuk 3 százalékát költik alkoholra a magyarok. Most pedig az is kiderült, hogy ez a szám mennyire közelíti meg az európai átlagot. NewsOrigoÍgy érdemes trükközni a szabadnapokkal 2019-ben, hogy sokat pihenhesshttp://www.life.hu/news/20190104-igy-erdemes-trukkozni-a-szabadnapokkal-2019-ben-hogy-sokat-pihenhess.htmlA szabadsággal mindenki szeret csínján bánni, ezért érdemes odafigyelni arra, mikor nyerhetünk a legtöbbet egy-egy szabadnap feláldozásával. NewsOrigoIdőjárás: hidegre és havazásra kell készülni a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20190104-idojaras-hidegre-es-havazasra-kell-keszulni-a-hetvegen.htmlHidegre és havazásra kell készülni a hétvégén, néhol napközben is mínuszok lesznek, hófúvás is várható. NewsOrigoSúlyosan megsérült egy kislány a szilveszteri tűzijáték soránhttp://www.life.hu/news/20190103-sulyosan-megserult-egy-kislany-a-szilveszteri-tuzijatek-soran.htmlEgy 11 éves kislány is megsérült a szilveszteri tűzijáték során Győrben. News--Ezek voltak az elmúlt év legbizarrabb ismeretlen lényei: videóhttp://www.life.hu/news/20190102-ezek-voltak-az-elmult-ev-legbizarrabb-ismeretlen-lenyei.htmlNem múlt el 2018 sem ismeretlen teremtmények észlelése nélkül: íme, a legbizarrabbak. NewsOrigoEzért lehetett öngyilkos August Ames pornósztár http://www.life.hu/news/20190102-ezert-lehetett-august-ames-pornosztar-ongyilkos.html23 évesen követett el öngyilkosságot August Ames pornószínésznő. Akkor az internetes zaklatásokat okolták, de kiderült, hogy több is lehetett végzetes tette mögött. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.