Egy strucc terrorizálta a farm vendégeit Esztergomban

farm terror állat strucc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az esztergomi struccfarmon igencsak ráijesztett egy strucc a vendégekre.

Egy strucckakas úgy megijedt az esztergomi struccfarmra látogató vendégektől, hogy bekergette őket egy házba – számolt be az elképesztő történetről a Kemma. A portál azt írja, az állat a gondozóját is megtépte.

Az ijedt strucc folyamatosan kopogtatta az épület ablakát, amelytől a bent lévő emberek megrémültek.

Végül az Állatmentő Liga oldotta meg a helyzetet: sikeresen befogták a megvadult állatot.

Megszólalt az M3-ason elgázolt Tankcsapda-rajongó lány kedvesehttp://www.life.hu/news/20190107-megszolalt-az-m3ason-elgazolt-tankcsapdarajongo-lany-kedvese.htmlAz M3-as autópályán gázolták el a Tankcsapda zenekar egyik rajongóját, amikor az egyik koncertről tartott hazafelé. Párja, Zoltán most elmesélte a történteket. News--Balesetet szenvedett a szánkós, Viktorija Gyemcsenko: agysérülést szenvedetthttp://www.life.hu/news/20190107-balesetet-szenvedett-a-szankos-viktorija-gyemcsenko-agyserulest-szenvedett.htmlViktorija Gyemcsenko súlyos sérülést szenvedett a szánkósok világkupaversenyén. News--VV Fanni-ügy: gyanús hajszálat találtak a gyanúsított, B. László lakásábanhttp://www.life.hu/news/20190107-vv-fanni-ugy-gyanus-hajszalat-talaltak-a-gyanusitott-b-laszlo-lakasaban.htmlA VV Fanni gyilkosságával gyanúsított B. László lakásában vélhetően női hajszálakat találtak: a vizsgálatuk áttörést is hozhat az ügyben. News--Megcsalta a feleségét, tetoválással akarta kiengesztelni: rajta röhög a világhttp://www.life.hu/news/20190105-megcsalta-feleseget-tetovalassal-akarta-kiengesztelni-rajta-rohog-a-vilag.htmlJose L. Torresen röhög szinte az egész világ. A férfi egy tetoválással akarta kiengesztelni a feleségét, mert megcsalta őt. NewsOrigoKiderült, mennyit költenek a magyarok alkoholrahttp://www.life.hu/news/20190104-kiderult-mennyit-koltenek-a-magyarok-alkoholra.htmlAz összes kiadásuk 3 százalékát költik alkoholra a magyarok. Most pedig az is kiderült, hogy ez a szám mennyire közelíti meg az európai átlagot. NewsOrigoKülönleges zebracsikó született a Nyíregyházi Állatparkbanhttp://www.life.hu/news/20190103-kulonleges-zebracsiko-szuletett-a-nyiregyhazi-allatparkban.htmlÚjévi csoda történt a Nyíregyházi Állatparkban. Az ország egyetlen Grevy-zebra-csapata új taggal bővült. Megszületett ugyanis Szilveszter, a kis zebracsikó. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.