Frabato Nostradamus jóslatait elemezte

Forrás: TV2 -
Frabato Magyarország jóslat Nostradamus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Frabato elárulta, nem kell megijedni Nostradamus jóslataitól, ugyanis nem minden jövendölése valósult meg a jósnak.

Mint arról már beszámoltunk, Nostradamus 2019-re hatalmas árvizet jósolt Magyarországra. A TV2 ezzel kapcsolatban most Frabatót látta vendégül a Mokkában. A mágus elárulta, Nostradamus már korábban is jósolt hazánkkal kapcsolatban, volt olyan jóslat, ami bejött és volt, ami nem.

Ami nagyon érdekes, hogy Zrínyi megbízta őt jóslással pénzért, jósoltatott Magyarországnak, sok mindent mondott, például hogy elmennek a magyarok, majd 2020-ra visszavándorolnak és újra nagy ország lesz... Illetve természeti katasztrófákról is jövendölt, most egy nagy áradást mondott Magyarországra.”

Frabato elárulta azt is, hogy ebben az esztendőben nem érdemes kapkodni, inkább legyünk óvatosak.

Mindenki nyugodjon meg. Nem szabad komolyan vállalkozni, párkapcsolatból kilépni, inkább fontoljunk meg mindent alaposan, ne akarjunk gyorsan pénzt keresni, a legjobb, ha idén ülünk a babérjainkon. Szerintem jobb év lesz, mint az előző.”

Sztárok, akik átkozottul jók az ágyban: Robert Pattinsontól Jessica Simpsonig (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190107-sztarok-akik-atkozottul-jok-az-agyban-robert-pattinsontol-jessica-simpsonig.htmlA hollywoodi sztárok életének szinte minden egyes részlete nyitott könyv, még a szexuális teljesítményük is. Ez utóbbi akkor igazán zavaró, ha a partnerek nem dicsérték az együtt töltött perceket. Arról már írtunk, hogy a pletykák szerint kik azok a celebek, akik a vártnál rosszabbul teljesítettek, de most itt a lista arról, hogy mely hírességek a legjobb szeretők. TV + SztárokOrigoMajka reagált Curtis vallomásárahttp://www.life.hu/sztarok/20190107-majka-reagalt-curtis-vallomasara.htmlMegérkezett Majka válasza Curtis délelőtti vallomására. TV + SztárokOrigoBaukó Éva elárulta, miért szakított a párjával, akivel két évig volt együtthttp://www.life.hu/sztarok/20190107-bauko-eva-elarulta-miert-szakitott-parjaval-akivel-ket-evig-voltak-egyutt.htmlBaukó Éva elárulta, az ünnepek előtt véget ért kétéves párkapcsolata. Azt is elárulta, miért szakítottak a férfival. TV + SztárokOrigoPszichológiai előadásokat tart Várkonyi Andreahttp://www.life.hu/sztarok/20190107-pszichologiai-eloadasokat-tart-varkonyi-andrea.htmlVárkonyi Andrea pszichológiai előadásokat tart, mióta eltűnt a képernyőről. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoSoma Mamagésa egykor sokat szexelt, de ma már monogám kapcsolatban él (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190107-soma-mamagesa-egykor-sokat-szexelt-de-ma-mar-monogam-kapcsolatban-el.htmlSoma Mamagésának sikerült megint meglepnie mindenkit kijelentésével: elárulta, ő már annyi intim viszonyt folytatott, hogy teljesen megváltozott. TV + Sztárok--Maria Geronazzo elárulta, mi VV Greg győzelmének titka – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190107-maria-geronazzo-elarulta-mi-vv-greg-gyozelmenek-titka.htmlVV Greg hatalmas fölénnyel győzött a ValóVilág 9 legutóbbi párbajában VV Vivi ellen. A fiú legjobb barátja, Maria Geronazzo nyilatkozott a Life.hu riporterének arról, mi is lehet Greg győzelmének titka. Az is kiderült, hogyan segíti a fiút kintről Geronazzo, és mit tesz azért, hogy ő legyen a végső győztes. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.