VV Fanni-ügy: gyanús hajszálat találtak a gyanúsított, B. László lakásában

Forrás: RTL Sajtóklub -
Novozánszki Fanni B. László hajszál VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A VV Fanni gyilkosságával gyanúsított B. László lakásában vélhetően női hajszálakat találtak: a vizsgálatuk áttörést is hozhat az ügyben. 

Az egykori valóságshow-sztár, VV Fanni valamivel több mint egy évvel ezelőtt tűnt el, majd nem sokkal később a rendőrség közölte, a lány valószínűleg meghalt. Azóta folyik a nyomozás, és eddig az ügy egyetlen ismert gyanúsítottja B. László, aki valóban ott volt a lánnyal a végzetes éjszakán, és az is biztos, hogy levitte és az autójába tette Fanni testét.

VV Fanni hajszálát találhatták meg a gyanúsítottnál Forrás: RTL Sajtóklub

Fanni holttestét azonban nem találták meg, B. László pedig nem tett beismerő vallomást. Most egy bizonyíték, vagyis egy hajszál vizsgálata viheti előrébb az ügyet. A férfi lakásában, a mosógépben két hosszú, vélhetően női hajszálat találtak, közülük az egyik VV Fannié lehet, egyelőre folyik a genetikai vizsgálatuk.

egy hajszál lehet erős, akár döntő bizonyíték egy gyilkossági ügyben”

Borsnak

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.