Ausztriát teljesen ellepte a hó – elképesztő fotók

havazás Ausztria Alpok tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Friss fotók érkeztek Ausztriából, ahol elképesztő mennyiségű hó hullott le az elmúlt napokban.

Nemcsak Magyarországon, de Európa több országában is esik a hó. Még a kontinens déli részén is havazik, Athénban a narancsfák is fehérlenek. A helyzet talán az osztrák Alpokban a legrosszabb, sok helyen figyelmeztetnek lavinaveszélyre és bizonyos településeken annyi hó hullott, hogy meg sem lehet közelíteni őket.

Az internetet is ellepték az elképesztő fotók és videók a hatalmas hóról. Mutatunk közülük néhányat.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Wie ein Iglu ^^ #leutasch #tirol #tyrol #austria #ski #snow #schnee #alps #Urlaub

Timo Lang (@t1.l4ng) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Krass der Schnee. #berchtesgaden #schnee #jedertagistmeintag #winter

cam_mot (@cam_mot) által megosztott bejegyzés,

Elhunyt Bolvári Antal olimpiai bajnok vízilabdázóhttp://www.life.hu/news/20190108-elhunyt-bolvari-antal-olimpiai-bajnok-vizilabdazo.htmlElhunyt Bolvári Antal, a kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó 86 évesen. News--A WhatsApp üzenetküldőt használják vírusküldésre a hekkerekhttp://www.life.hu/news/20190108-a-whatsapp-uzenetkuldot-hasznaljak-viruskuldesre-a-hekkerek.htmlNem először használják a hekkerek vírusok továbbítására a WhatsApp üzenetküldőt. Most WhatsApp Gold néven kínálnak egy továbbfejlesztett változatot, amely valójában egy hamisítvány. News--Ez az oka annak, hogy hideg időben gyorsan lemerül az okostelefonhttp://www.life.hu/news/20190108-ez-az-oka-annak-hogy-hideg-idoben-gyorsan-lemerul-az-okostelefon.htmlSajnos a mobilok gyakran megadják magukat a hidegben, és azonnal lemerülnek: ez az oka. NewsOrigoEgy ufókutató mesterséges építményt fedezhetett fel a Merkúronhttp://www.life.hu/news/20190108-egy-ufokutato-mesterseges-epitmenyt-fedezhetett-fel-a-merkuron.htmlAz összeesküvés-elméletek nagy rajongója és kutatója Scott C. Waring, aki most a NASA egyik, a Merkúrról készült felvételét vette szemügyre. Amit ott látott, valósággal megdöbbentette. News--Elérte a Déli-sarkot Rakonczay Gáborhttp://www.life.hu/news/20190108-elerte-a-delisarkot-rakonczay-gabor.htmlRakonczay Gábor elérte a Déli-sarkot. Az extrém sportoló első magyarként a szárazföld, vagyis az Antarktisz partjáról indulva 44 nap és 4 óra alatt teljesítette a 917 kilométeres távot, egy 94 kilós szánt húzva maga után – közölte az expedíció PR-ügynöksége hétfőn este. NewsOrigoMegcsalta a feleségét, tetoválással akarta kiengesztelni: rajta röhög a világhttp://www.life.hu/news/20190105-megcsalta-feleseget-tetovalassal-akarta-kiengesztelni-rajta-rohog-a-vilag.htmlJose L. Torresen röhög szinte az egész világ. A férfi egy tetoválással akarta kiengesztelni a feleségét, mert megcsalta őt. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.