rendellenesség Születés állat tehén India
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritka rendellenességgel született egy borjú Indiában, Nyugat-Bengálban. Állítólag a helyiek a csodájára járnak, szinte istenként tisztelik az állatot. 

Szinte már istenként tisztelik azt az állatot, amely nemrégiben jött a világra Indiában, Nyugat-Bengálban. A kis borjú ritka rendellenességgel született. Furcsa alakú koponyáján egyetlen szem található – írja a Daily Star.

Életét megnehezíti, hogy sem szempillái, sem pedig szemhéja nincs. Az anyaállat ellökte magától, így a településen élő nők gondozzák a kicsit, amely szürreális látványt nyújt.

Elhunyt Bolvári Antal olimpiai bajnok vízilabdázóhttp://www.life.hu/news/20190108-elhunyt-bolvari-antal-olimpiai-bajnok-vizilabdazo.html86 évesen elhunyt Bolvári Antal kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó. News--A WhatsApp üzenetküldőt használják vírusküldésre a hekkerekhttp://www.life.hu/news/20190108-a-whatsapp-uzenetkuldot-hasznaljak-viruskuldesre-a-hekkerek.htmlNem először használják a hekkerek vírusok továbbítására a WhatsApp üzenetküldőt. Most WhatsApp Gold néven kínálnak egy továbbfejlesztett változatot, amely valójában egy hamisítvány. News--Ausztriát teljesen ellepte a hó – elképesztő fotókhttp://www.life.hu/news/20190108-ausztria-teljesen-behavazodott-elkepeszto-fotok.htmlFriss fotók érkeztek Ausztriából, ahol elképesztő mennyiségű hó hullott le az elmúlt napokban. NewsOrigoEz az oka annak, hogy hideg időben gyorsan lemerül az okostelefonhttp://www.life.hu/news/20190108-ez-az-oka-annak-hogy-hideg-idoben-gyorsan-lemerul-az-okostelefon.htmlSajnos a mobilok gyakran megadják magukat a hidegben, és azonnal lemerülnek: ez az oka. NewsOrigoEgy ufókutató mesterséges építményt fedezhetett fel a Merkúronhttp://www.life.hu/news/20190108-egy-ufokutato-mesterseges-epitmenyt-fedezhetett-fel-a-merkuron.htmlAz összeesküvés-elméletek nagy rajongója és kutatója Scott C. Waring, aki most a NASA egyik, a Merkúrról készült felvételét vette szemügyre. Amit ott látott, valósággal megdöbbentette. News--Megölte a manikűröst az asszony, aki nem akart fizetni a szolgáltatásérthttp://www.life.hu/news/20190107-megolte-a-manikurost-az-asszony-aki-nem-akart-fizetni-a-szolgaltatasert.htmlAzt mondta, pénzt vesz le a számlájáról az a nő Las Vegasban, aki végül megölte a manikűrösét, mert nem tudott fizetni a szolgáltatásért. A rendőrség még keresi. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.