Időjárás: vegyes halmazállapotú csapadék várható a következő napokban

Forrás: MTI/Komka Péter -
csapadék időjárás ónos eső előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vegyes halmazállapotú csapadékra számíthatunk a következő napokban. Ónos eső miatt figyelmeztetés is érvényben van.

Ónos eső miatt az ország déli részén elsőfokú figyelmeztetés van érvényben – számolt be róla a Köpönyeg.hu. Az oldal azt írja, szerdán a Dunántúlra újabb csapadéktömb érkezik, amelyből sokfelé havazhat is. A nyugati szél megélénkül.

Hószállingózás és ónos eső is jöhet Forrás: MTI/Komka Péter

Csütörtökön és pénteken változóan felhős időre van kilátás, pénteken több napsütéssel. Hózápor, hószállingózás bárhol előfordulhat. Reggelente -10 és -2, délutánonként -4 és +2 fok közötti értékeket mérhetünk.

Hétvégén újabb nedves levegő éri el hazánk térségét, többfelé alakulhat ki vegyes halmazállapotú csapadék, majd délnyugat felé haladva egyre inkább havas eső, eső lehet.

13 évvel ezelőtti fotót osztott meg magáról Tatár Csillahttp://www.life.hu/sztarok/20190109-13-evvel-ezelotti-fotot-osztott-meg-magarol-tatar-csilla.htmlTatár Csilla egy 13 évvel ezelőtti fotót posztolt közösségi oldalára. TV + SztárokOrigoMeghan Markle soha nem barátkozott kollégáival: állítja egy színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20190109-meghan-markle-soha-nem-baratkozott-kollegaival-allitja-egy-szineszno.htmlKitálalt Meghan Markle igazi személyiségéről egy volt kolléganő. TV + Sztárok--Eve Babitz rengeteg hollywoodi sztárral lefeküdt: Harrison Ford ágyában is megfordulthttp://www.life.hu/sztarok/20190109-eve-babitz-rengeteg-hollywoodi-sztarral-lefekudt-harrison-ford-agyaban-is-megfordult.htmlEve Babitz hatalmas melleinek köszönheti, hogy szexszimbólummá vált, így került be rengeteg híresség ágyába. TV + SztárokOrigoRubint Réka szexi dekoltázst villantott – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190109-rubint-reka-szexi-dekoltazst-villantott.htmlCsaládjával és tanítványaival táborozik Rubint Réka, de azért azokat sem felejti el, akik nem tudtak elmenni: legutóbbi fotójával itthon is forróságot okoz. TV + Sztárok--Nem érte váratlanul Majkát Curtis vallomása: két hete újra beszélnek egymássalhttp://www.life.hu/sztarok/20190109-nem-erte-varatlanul-majkat-curtis-vallomasa-ket-hete-ujra-beszelnek-egymassal.htmlAhogy megírtuk, Curtis a közösségi oldalán jelentette be, hogy drogelvonóra megy. A zenésznek egykori társa, Majka is üzent, a menyasszonya pedig arról vallott, mi mindenen mentek keresztül Curtis szenvedélybetegsége miatt. Most úgy tudni, Majka nem a közösségi médiából értesült Curtis döntéséről, hanem hetek óta kommunikálnak egymással. TV + Sztárok--II. Erzsébet térítette észhez Harryt: a herceg nem akart a királyi család tagja lennihttp://www.life.hu/sztarok/20190108-ii-erzsebet-teritette-eszhez-harryt-a-herceg-nem-akart-a-kiralyi-csalad-tagja-lenni.htmlÁllítólag II. Erzsébet nyomására változtatott életmódján Harry herceg. Neki köszönheti, hogy ma a boldog házasok életét éli. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.