Megtalálták a 13 éves lányt, akinek meggyilkolták a szüleit

Forrás: BARRON COUNTY SHERIFF'S DEPARTMENT -
gyilkosság rendőrség eltűnés Wisconsin nyomozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrség megtalálta azt a 13 éves wisconsini lányt, aki tavaly ősszel tűnt el szülei meggyilkolása után. 

Tavaly októberben érkezett segélyhívás az amerikai segélyhívó központba. Senki nem szólt bele a telefonba, de dulakodásra utaló hangokat hallottak a háttérben – írja a 24.hu a BBC cikke nyomán.

A rendőrség 4 perc múlva már a helyszínre ért, ahol holtan találtak egy házaspárt. Lányuk, a 13 éves Jayme Closs eltűnt. James és Denise Closs gyilkosság áldozata lett.

Jayme Closst megtalálták a rendőrök Forrás: BARRON COUNTY SHERIFF'S DEPARTMENT

A rendőrök követték a nyomokat, most pedig megtalálták a lányt is. A rendőrség egyelőre nem adott ki minden információt, annyit tudni, hogy egy embert őrizetbe vettek az ügyben, hamarosan sajtótájékoztatót tartanak.

Járatritkítás miatt egy hároméves kisfiú fagyoskodik reggelente fél órát egy buszmegállóbanhttp://www.life.hu/news/20190111-jaratritkitas-miatt-egy-haromeves-kisfiu-fagyoskodik-reggelente-fel-orat-egy-buszmegalloban.htmlEgy három éves kislány és édesanyja fagyoskodik reggelente egy fedetlen buszmegállóban fél órán keresztül, mert a járatritkítás miatt már csak így tudnak eljutni otthonuktól az óvodáig. News--Szellemet sikerült rögzíteniük a szellemvadászoknakhttp://www.life.hu/news/20190111-szellemet-sikerult-rogziteniuk-a-szellemvadaszoknak.htmlSzellemkeresésre indult néhány kísértetvadász Cornwallban. Olyasmit vettek videóra, amire még ők sem számítottak. NewsOrigoFurcsa tengeri lényt mosott partra a víz, műanyag hulladékra hasonlítotthttp://www.life.hu/news/20190111-furcsa-tengeri-lenyt-mosott-partra-a-viz-muanyag-hulladekra-hasonlitott.htmlLeginkább műanyag hulladékra hasonlított az az állat, amelyet nemrégiben mosott partra a víz a Fülöp-szigetek partjainál. Megtalálóját igencsak zavarba ejtette a látvány. News--64 méteres zsírcsomó tömítette el a brit csatornarendszer egy szakaszáthttp://www.life.hu/news/20190111-64-meteres-zsircsomo-tomitette-el-a-brit-csatornarendszer-egy-szakaszat.htmlHat darab kétemeletes busz nagyságú zsír- és szemétcsomó okozott dugulást a brit csatornarendszerben. A szakértő szerint ez a polgárok rossz vécéhasználati szokásai miatt alakult ki. News--Nem csak VV Fanni miatt nyomoz a rendőrség B. László utánhttp://www.life.hu/news/20190111-nem-csak-vv-fanni-miatt-nyomoz-a-rendorseg-b-laszlo-utan.htmlNem csak Novozánszki Fanni eltűnése miatt nyomoz a rendőrség az előzetesben lévő dunaújvárosi B. Lászó után. A Blikk úgy tudja, más bűncselekményben is érintett a férfi. NewsOrigoSzélre, hófúvásra, extrém hidegre figyelmeztetnekhttp://www.life.hu/news/20190111-szelre-hofuvasra-extrem-hidegre-figyelmeztetnek.htmlNéhány megyére az erős szél, illetve hófúvás, egy megyére pedig az extrém hideg miatt is figyelmeztetést adott ki péntekre az Országos Meteorológiai Szolgálat. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.