Novozánszki Fanni B. László gyanúsított VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csak Novozánszki Fanni eltűnése miatt nyomoz a rendőrség az előzetesben lévő dunaújvárosi B. Lászó után. A Blikk úgy tudja, más bűncselekményben is érintett a férfi.

B. Lászó ellen költségvetési csalás ügyében is nyomoz a rendőrség.

„Ügyfelem ellen nemcsak emberölés miatt nyomoz a rendőrség, hanem költségvetési csalás miatt is. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal nyomozói azzal gyanúsítják, hogy még korábban nem fizetett be több millió forint értékű áfát. Védencemet több mint egy éve tartóztatták le emberölés gyanúja miatt, azóta több tucatszor hallgatták ki, az adócsalás miatt is többször kihozták a börtönből, hogy vallomást tegyen. Nagyon valószínű, hogy vádat emelnek ellene, és ha bűnösnek találják, fizetnie kell, bár az ilyen ügyek hosszú ideig elhúzódnak. Viszont ami érdekes, hogy a legutóbbi meghallgatásán, amikor a nyomozási bírónak kellett döntenie arról, hogy házi őrizetbe kerülhet-e, vagy sem, végül azzal indokolták, hogy rácsok mögött kell maradnia, hogy több bűncselekmény is lehet a rovásán, és amíg nem járnak a végére, addig nem lehet szabadon” – mondta a lapnak B. László ügyvédje, dr. Bálint Roland. A jogi képviselő hozzátette, védencét nagyon megviselte, hogy nem tudott ott lenni nagypapája temetésén, de tudta, hogy ha megjelent volna bilincsben, az a gyászoló családtagoknak nem tett volna jót.

Az előzetesben lévő B. László, akit VV Fanni meggyilkolásával gyanúsítanak Forrás: Origo



Halasztják az esküvőt: így áll most egymással VV Mici és VV Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20190108-halasztjak-az-eskuvot-igy-all-most-egymassal-vv-mici-es-vv-krisztian.htmlA Való Világ 8. szériájának szerelmes párja, Mici és Krisztián hiába az elmúlt évek viszontagságainak, újra és újra egymásra találnak. A Life.hu-nak interjút adtak kapcsolatukról, valamint arról, hogy Krisztián ugyan egyszer már megkérte Mici kezét, miért kell ismételnie a lánykérést.TV + SztárokOrigoTávoltartást rendelt el a bíróság Kevin Spaceyvel szembenhttp://www.life.hu/sztarok/20190108-tavoltartast-rendelt-el-a-birosag-kevin-spaceyvel-szemben.htmlTávoltartást rendelt el hétfőn egy amerikai bíró Kevin Spacey amerikai színésszel szemben, aki ellen bántalmazás és szeméremsértés miatt emeltek vádat decemberben.TV + Sztárok--Megszólalt Curtis menyasszonya is: "Senki sem tudja, min mentünk keresztül"http://www.life.hu/sztarok/20190108-szeki-attila-elvono-drogfuggoseg-megszolalt-curtis-menyasszonya-kriszti.htmlTegnap délelőtt jelentette be Curtis, hogy függősége miatt elvonóra megy. A bejelentés kapcsán többekben felmerült a kérdés, hogy Kriszti, Curtis menyasszonya hol volt az elmúlt időszakban, miért nem segítette már hamarabb kedvesét. TV + SztárokOrigoÍgy nézett ki 10 évvel ezelőtt Gáspár Laci: "Úristen, az a haj!"http://www.life.hu/sztarok/20190105-igy-nezett-ki-10-evvel-ezelott-gaspar-laci-hosszu-haja-volt.htmlGáspár Laci az Instagramon osztott meg magáról egy 10 évvel ezelőtti fotót. Döbbenet, hogy ilyen frizurája is volt! TV + SztárokOrigoValóVilág 9: óriási balhé volt, egymásnak esett Zsuzsu és Renihttp://www.life.hu/sztarok/20190105-valovilag-9-oriasi-balhe-volt-egymasnak-esett-zsuzsu-es-reni.htmlReninek elege lett Zsuzsu dolgaiból: szerinte a lány túlságosan érzékeny, emellett pedig azt érezteti vele, hogy a triumvirátusukban ő a felesleges harmadik. TV + SztárokOrigoTeljesen átértékelte az életét Galambos Lajos: megtette az El Camino egy szakaszáthttp://www.life.hu/sztarok/20190105-teljesen-atertekelte-az-eletet-galambos-lajos-megtette-az-el-camino-egy-szakaszat.htmlLagzi Lajcsi nekivágott az El Camino egyik kisebb szakaszának. A zarándoklat semmihez sem fogható utazás volt számára. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.