Azért gyilkolt meg egy házaspárt a 21 éves férfi, hogy elrabolhassa a lányukat, Jayme Closst

Forrás: BARRON COUNTY SHERIFF'S DEPARTMENT -
gyilkosság emberrablás Jayme Closs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vádat emeltek Jake Thomas Patterson ellen, aki elrabolt egy kislányt, miután megölte a szüleit az Egyesült Államokban.

A 21 éves Jake Thomas Patterson ellen vádat emeltek kétrendbeli gyilkosság és egyrendbeli emberrablás miatt. A férfi három hónappal ezelőtt, 2018 októberében megölte Barron városkában egy 13 éves kislány, Jayme Closs szüleit, majd elrabolta a gyermeket. A férfit az után fogták el, hogy a lány elmenekült tőle.

Jayme Closs elszökött az elrablójától Forrás: BARRON COUNTY SHERIFF'S DEPARTMENT

Jayme mezítláb menekült ki a Gordon városka közelében lévő, elhagyatott házból, segítséget kért, majd a rendőrségnek pontos leírást adott az elrablójáról. A rendőrség a lány megmenekülése után közölte, hogy a csontsovány, piszkos és rossz egészségi állapotban lévő kislányt kórházban megvizsgálták, a körülményekhez képest jól van, és a hétvégén már a nagynénjénél lesz.

A rendőrség szerint a 21 éves férfi kifejezetten azért ölte meg a Closs házaspárt, hogy elrabolhassa a lányukat.

Chris Fitzgerald megyei seriff közölte: az elrabolt kislány nem állt kapcsolatban Pattersonnal egyetlen közösségi fórumon sem, és Pattersonnak sem volt semmiféle kapcsolata a Closs családdal.
A gyanúsítottról egyelőre annyit tudni, hogy volt valamiféle kapcsolata Barron városkával, feltételezhetően alkalmi munkákat vállalt ott.

Tervszerűen készült Jayme Closs elrablására, majd előre eltervezetten igyekezett megváltoztatni a külsejét is,

hogy elrejtőzzön a rendőrök elől. A rendőrség több fegyvert is talált a lakásán, feltételezések szerint az egyikkel ölte meg Clossékat. A sajtókonferencián Fitzgerald seriff felhívta a figyelmet: még a nyomozás elején járnak, kevés információjuk van a tragédia hátteréről. A seriff nem kívánt válaszolni azokra az újságírói kérdésekre, amelyek azt firtatták, együttműködik-e a nyomozókkal Patterson, akinek hétfőn kell megjelennie a bíróság előtt - írja az MTI.

Hóviharok dúlnak az Egyesült Államok középső vidékeinhttp://www.life.hu/news/20190112-hoviharok-dulnak-az-egyesult-allamok-kozepso-videkein-idojaras.htmlAmerikai sajtójelentések szerint a hóviharok Új-Mexikótól a Nagy-síkságig és a Sziklás-hegységig terjedő, mintegy 1700 kilométer hosszúságú térségben tombolnak. News--Így szabadulj meg a karácsonyfádtól anélkül, hogy lehullanának a tűlevelek http://www.life.hu/news/20190112-igy-szabadulj-meg-a-karacsonyfadtol-anelkul-hogy-lehullananak-a-tulevelek.htmlFelfordulás és tűlevélzuhatag nélkül megszabadulni a karácsonyfától nem egyszerű, de íme néhány tipp, amelyek segíthetnek. NewsOrigoSzörnyű vérengzés Káptalanfán: íme, a sokkoló részletekhttp://www.life.hu/news/20190112-szornyu-verengzes-kaptalanfan-osztrak-ferfi-magyar-no.htmlViszonzatlan szerelem miatt rendezett vérfürdőt az osztrák férfi a volt párja káptalanfai házánál tegnapra virradóra. Először rá akarta gyújtani a családra a házat, majd lövöldözni kezdett, a menekülő gyereket sem kímélte. A család tizenegy gyermeket nevelt, a tragédia idején a házban összesen kilencen voltak. News--Járatritkítás miatt egy hároméves kisfiú fagyoskodik reggelente fél órát egy buszmegállóbanhttp://www.life.hu/news/20190111-jaratritkitas-miatt-egy-haromeves-kisfiu-fagyoskodik-reggelente-fel-orat-egy-buszmegalloban.htmlEgy hároméves kisfiú és édesanyja fagyoskodik reggelente egy fedetlen buszmegállóban fél órán keresztül, mert a járatritkítás miatt már csak így tudnak eljutni otthonuktól az óvodáig. News--Nem csak VV Fanni miatt nyomoz a rendőrség B. László utánhttp://www.life.hu/news/20190111-nem-csak-vv-fanni-miatt-nyomoz-a-rendorseg-b-laszlo-utan.htmlNem csak Novozánszki Fanni eltűnése miatt nyomoz a rendőrség az előzetesben lévő dunaújvárosi B. Lászó után. A Blikk úgy tudja, más bűncselekményben is érintett a férfi. NewsOrigoÖngyilkos lett egy 10 éves kislány, hogy az édesanyját boldoggá tegyehttp://www.life.hu/news/20190110-ongyilkos-lett-egy-10-eves-kislany-hogy-edesanyjat-boldogga-tegye.htmlÖngyilkos lett egy 10 éves kislány Mexikóban azért, hogy az édesanyját boldoggá tegye. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.