Enyhül az idő, de ónos eső várható

Fotó: Polyák Attila - Origo -
időjárás ónos eső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat elsőfokú riasztást adott ki szombatra ónos eső miatt Pest, Bács-Kiskun, Fejér, Győr-Moson-Sopron és Komárom-Esztergom megyére. Emellett enyhül a hideg, 4 és 6 fokot is mérhetünk. 

Szombaton a nap első felében borult lesz az ég, majd szakadozottabbá válik a felhőzet. Eleinte több helyen lehet hószállingózás, kisebb havazás, majd napközben gyenge vegyes csapadék lehet: havas eső, ónos eső, szitálás. A Ny-i, DNy-i szél megélénkül. Általában -1 és +4 fok között alakulhat a hőmérséklet.

Vasárnap erősen felhős vagy borult lesz az ég. Két hullámban lesz csapadék, hajnalban-reggel és délutántól, amely nagyrészt eső lesz, de ÉK-en eleinte még lehet ónos eső, hó, havas eső is. 0 és +6 fok közé enyhül a levegő - olvasható a koponyeg.hu-n.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Újabb havazás várható a Dunántúlonhttp://www.life.hu/news/20190109-ujabb-havazas-varhato-a-dunantulon-hozapor-szel-hideg.html--Sarkvidéki levegő érkezik az ország föléhttp://www.life.hu/news/20190101-sarkvideki-levego-erkezik-az-orszag-fole-itt-a-hideg-idojaras.htmlSarkvidéki eredetű levegő érkezik az ország fölé, jelentősen visszaesik a hőmérséklet - hívta fel a figyelmet kedden a Facebook-oldalára feltöltött videójában az Országos Meteorológiai Szolgálat, amely szerdára több megyére figyelmeztetést is kiadott az erős szél miatt. NewsOrigoTűzijátéktól sérült meg egy kislány Győrbenhttp://www.life.hu/news/20190101-tuzijatektol-serult-meg-egy-11-eves-kislany-gyorben.htmlMegsérült egy 11 éves kislány egy helytelenül használt tűzijátéktól kedd hajnalban - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoHalálos baleset történt szilveszter éjszaka az M0-sonhttp://www.life.hu/news/20190101-halalos-baleset-tortent-szilveszter-ejszaka-az-m0ason-egy-no-eletet-vesztette.htmlAz M0-s autóúton, Üllő külterületénél december 31-én, 20 óra 55 perckor eddig tisztázatlan körülmények között két személygépkocsi ütközött. NewsOrigoOrszágszerte csaknem 3000-szer riasztották a mentőket szilveszter éjszakájánhttp://www.life.hu/news/20190101-orszagszerte-csaknem-3000szer-riasztottak-a-mentoket-szilveszter-ejszakajan-2018.htmlA mentőket országosan 2980 esetben riasztották szilveszterkor, ebből a fővárosi feladatszám 830 volt - közölte az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és PR-vezetője kedd reggel az MTI-vel. NewsOrigoIdőjárás: szerdától markáns lehűlés várhatóhttp://www.life.hu/news/20190101-idojaras-szerdatol-markans-lehules-varhato.htmlHó, havas eső és markáns lehűlés jellemezheti a következő napok időjárását. NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.