Meghalt egy tó jege alá szorult ember Bárdudvarnokon

Forrás: Thinkstock -
jég halott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tó jege alá szorult és életét vesztette egy ember Bárdudvarnokon vasárnap – tájékoztatott a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján.

Azt írták: a Kaposvárhoz közeli település egyhektáros tavához rendőrök, mentők, búvárok, hivatásos tűzoltók, valamint a Kötél speciális mentőszolgálat tagjai is kivonultak. A tűzoltók feltörték a jeget és segítettek három, víz alá merült búvárnak a holttest kiemelésében.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Bébiételt hívott vissza a Nébihhttp://www.life.hu/news/20190113-bebietelt-hivott-vissza-a-nebih-ovko-korte-almaval.htmlA Nébih ügyfélszolgálatára érkezett bejelentés szerint egy vásárló műanyagra emlékeztető idegen anyagot talált az OVKO márkájú, körte almával hozzáadott cukor nélkül megnevezésű bébidesszertben – írja honlapján a Nébih. NewsOrigoHavas eső, ónos eső, hó: így alakul a vasárnap időjárásahttp://www.life.hu/news/20190113-havas-eso-onos-eso-ho-igy-alakul-a-vasarnap-idojarasa.htmlCsúszós utak, csapadék, és melegfront jellemzi ma hazánk időjárását. News--Szörnyű vérengzés Káptalanfán: íme, a sokkoló részletekhttp://www.life.hu/news/20190112-szornyu-verengzes-kaptalanfan-osztrak-ferfi-magyar-no.htmlViszonzatlan szerelem miatt rendezett vérfürdőt az osztrák férfi a volt párja káptalanfai házánál tegnapra virradóra. Először rá akarta gyújtani a családra a házat, majd lövöldözni kezdett, a menekülő gyereket sem kímélte. A család tizenegy gyermeket nevelt, a tragédia idején a házban összesen kilencen voltak. News--Hóviharok dúlnak az Egyesült Államok középső vidékeinhttp://www.life.hu/news/20190112-hoviharok-dulnak-az-egyesult-allamok-kozepso-videkein-idojaras.htmlAmerikai sajtójelentések szerint a hóviharok Új-Mexikótól a Nagy-síkságig és a Sziklás-hegységig terjedő, mintegy 1700 kilométer hosszúságú térségben tombolnak. News--Újabb havazás várható a Dunántúlonhttp://www.life.hu/news/20190109-ujabb-havazas-varhato-a-dunantulon-hozapor-szel-hideg.html--Január 1-jén hal meg a legtöbb emberhttp://www.life.hu/news/20181230-januar-1-az-ev-legveszelyesebb-napja.htmlEgy kutatás szerint újévkor 5 százalékkal több ember hal meg, mint bármely más napon az évben. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.