Egy ismerős szerint ez motiválta a káptalanfai családirtót

Forrás: MTI/Varga György -
gyilkosság családirtás család Káptalanfa brutalitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég anyagilag is csődbe ment az az osztrák férfi, aki vérfürdőt rendezett a volt szerelme házánál, majd önmagával is végzett.

Mint arról már beszámoltunk, néhány napja vérfürdőt rendezett egy osztrák férfi a volt párja káptalanfai házánál viszonzatlan szerelem miatt. Először rá akarta gyújtani a családra a házat, majd lövöldözni kezdett, és a gyermekeket sem kímélte. A férfi végzett egykori párjával, annak édesapjával, két kistestvérét, édesanyját pedig súlyosan megsebesítette, végül önmaga ellen fordította a fegyverét, és megölte magát.

A Ripost azt írja, az 57 éves Wolfgang M. mindig is jómódú volt, Bécs kertvárosi részében élt, ám nemrég csődbe ment. Miután 22 esztendős szerelme is elhagyta, úgy érezte, nincs veszítenivalója.

Mindene megvolt, de semmije sem maradt, ezért döntött a brutális végső lépés mellett. A csőd miatt szánta el magát a bosszúra" – idézi az ismerőst a lap.

Itt történt a gyilkosság Forrás: MTI/Varga György

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.